- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се сваля момче?
До сега четох много теми написани от момчета "как да я сваля?" или нещо подобно за това реших и аз да напиша една такава тема но "как да го сваля?"... Та ето какъв е моя проблем... Има едно момче, което много харесвам... Но не се познаваме лично... Имаме общи приятели, които ми го показахга всъщност, но те са момчета и не знам защо не искат да ме запознаят с него... Като играят заедно баскет и аз съм с тях но не играя а само си седя и с това момче си се усмихваме и т.н. но само това... Приятелите ми казват, че аз не съм му безразлична, но тогава защо не идва да се запзонае с мен а само ми се усмихва...? Моля ви кажете какво да правя?
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
има и такива,които чакат момичето да ги свали.еми не виждам защо приятелите ти не искат да ви запознаят след като го познават и знаят,че и той те харесва...
защо не ги питаш къде е проблема.и ако все пак упорстват,че няма да ви запознаят отиваш ти сама и се запознаваш с него.
след като ходите на едно и също място,усмихвате се един на друг...няма проблеми.айде успех и да пишеш какво е станало!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Отиди при него след играта и му кажи: Много ми хареса(добре) играеш,може ли да се запознаем? звучи изтъркано,но поне при мен би подействало.![]()
dneska chetoh v edno spisanie, che momchetata ulaviat znaci na podsuznatelno nivo, che jenata bi sr poddala i e gotova za flirt... ako prokarash kakto si sednala dlani ot vutreshnata strana na bedrata, ako oburnesh vutreshnata strana na kitkata si kum nego... ako s prusti si pogalish shiata i oshte suvsem malko po-nadolu, ako si igraesh s medaliona si, ako si s izpraven grub i plavno naklonish glava na liavo... koeto chestno kazano na men dosta tupo mi prozvucha, ama ne sum go probvala oshte, shtoto dneska go prochetoh.,.. probvai, ama ako ne stane... davai smelo
Еми те ми казаха че аз съм си била за тях и нямало да ме запознават с него щото съм щяла да ходя с тях а ще ходя само с него....Първоначално написано от rusalkata_
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
По-добре е ти сама да отидеш и да се запознаеш с него.Отиваш при него,казваш едно приятелско :"Здрасти!".Обясняваш му,че ти е направил впечатление и че може някой път да пийнете по нещо(кафе или биричка,какво пиеш!) и оттам решаваш дали си заслужава да правиш и други крачки към него.Няма какво да чакаш някой да прояви благоволение да те запознае.Действай смело и пиши какъв е резултата...успех!
Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!
Иди при него и му заври език в гърлото!Първоначално написано от kristini4ka
uber l337 pro g33k
Еми добре мерси за съветите а бтв пия квото ми се даде![]()
Все пак прочети мойто мнение,щот съм момче.Първоначално написано от kristini4ka
Хехе,смех...Първоначално написано от kristini4ka
не очаквах че това ще напишеш.Иначе внимавай,може някой да ти предложи стрихнин в течно състояние,а това е гадно...дори и на вкус!!!
Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!
Прочетох го и мерси за съвета ще видя дали ще подействаПървоначално написано от Отговор
това е прекалено тъпо извинение за да не те запознаят с него! след като не можеш да се надържаш на чужда помощ, тогава действай сама! предложението по-горе за това, че играе добре, наистина би могло да подейства. айде късметПървоначално написано от kristini4ka
tova sus sigurnost shte podeistva... spor niamaПървоначално написано от Алминатора
Айде дайте още савети де...
Ето и най - простия отговор... Както ти доиде и квото ти доиде от вътре