.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Guest

вие бихте ли?

Здравейте,много харесвам едно момче.но знам,че е невъзможно да бъдем заедно,въпреки че то доста често ми е показвало,че не е безразлично към мен. Много е дълго за обясняване.В същото време едно друго момче ме харесва и ми предложи да тръгнем.Той страшно много ме кефи,като държание,като човек-познаваме се доста отдавна,но като външност не ме привлича /не ,че е грозен или нещо/Та въпроса ми е да тръгна ли с това момче /в неговата компания иначе ми е много приятно/ или да остана да въздишам по първото момче и да се опитвам нещо да стане между нас

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Тръгни с второто-щом характера му е як и те кефи начи къв е проблема.А с другия щом не става къв е смисъла?Живей за днес и си гледай кефа

На тебе целта каква ти е? Просто да си имаш гадже ли? Ако е така - тръгвай с тоя. Ако искаш нещо повече - чакай. За къде си се разбързала? Винаги сте ми били мн. странни...какво е това?! Вземете малко да подбирате, а не да се хвърляте в ръцете на първия желаещ!

щом мн те кефи 2-рото момче може би като тръгнете ще забравиш др
    но ако смяташ че не е стака по добре си остани сама

авторът
    Guest
    2-рото момче ме кефи като характер,като държание.Прекарвам си супер яко с него,но не изпитвам чувствата,които изпитвам към 1-вото момче

Тогава няма никакъв смисъл да се занимаваш с него.

npocTo^a3^f^
    --------------------------------------------------------------------------------

На тебе целта каква ти е? Просто да си имаш гадже ли? Ако е така - тръгвай с тоя. Ако искаш нещо повече - чакай. За къде си се разбързала? Винаги сте ми били мн. странни...какво е това?! Вземете малко да подбирате, а не да се хвърляте в ръцете на първия желаещ!

Syglasna sym! A i ti kaza 4e pyrvoto mom4e ne e bezrazli4no
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

vun6nosta ne e vsi4ko.ako naistina ima6 interes tragni s tova mom4e koeto ti predlaga.no ako li prosto iska6 da si zapalni6 vremeto nedei.samo 6te go narani6

Супер фен
    Заеби ги и двамата...намери си трети :P

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам каква е толкова голямата причина да не сте заедно,но щом не може няма смисъл да въздишаш по него.Ако искаш тръгни с второто момче.Според мен,ако наистина харесваш някой,ти харесваш всичко в него.

izberi nomer 2 a drugia go zabravi sled kato nqkolko puti ti e pokazal che e bezrazlichen nqma poveche kakvo da go mislish

Re: вие бихте ли?

az predi vreme imah sashtiq problem i otkazah na edno momche samo zashtoto ne me kefeshe mnogo na vanshen vid a inache po harakter mnogo mi haresvashe i zashtoto haresvah drugo momche i sega sajelqvam che togava ne tragnah s nego

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не , недей залъгвай нито себе си , нито въпросното момче , което не те привлича

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на iiirish
    щом имаш предоставен един шанс - използвай го! може втора подобна възможност да не ти се даде на тепсия. какво от това, че момчето не е пръв красавец?! има ценности, които са много по-важни, пък и ти сама каза, че в компанията му ти е приятно

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте,много харесвам едно момче.но знам,че е невъзможно да бъдем заедно,въпреки че то доста често ми е показвало,че не е безразлично към мен. Много е дълго за обясняване.В същото време едно друго момче ме харесва и ми предложи да тръгнем.Той страшно много ме кефи,като държание,като човек-познаваме се доста отдавна,но като външност не ме привлича /не ,че е грозен или нещо/Та въпроса ми е да тръгна ли с това момче /в неговата компания иначе ми е много приятно/ или да остана да въздишам по първото момче и да се опитвам нещо да стане между нас
    Тръгни с другото момче щом се разбирате по характер...

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    ... щом се разбирате по характер...
    Значи със същия успех можеш да тръгнеш с брат си или с най-добрия си приятел! Тъпо е!

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    щом имаш предоставен един шанс - използвай го! може втора подобна възможност да не ти се даде на тепсия. какво от това, че момчето не е пръв красавец?! има ценности, които са много по-важни, пък и ти сама каза, че в компанията му ти е приятно
    =D>
    0БиЧайТе СЕ!!!

Guest
    Просто послушай сърцето си!

e kak da poslusha surceto si, kato tia ne znae kakvo i kazva vuprosnoto surce.Edna priatelka ima ABSOLIUTNO sushtia problem.(ako ne e tia de) i tia ne znae kakvo da pravi...samo deto tia e po zle...
    просТо_a3 - tia veche TRUGNA s nai-dobria si priatel...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си