миличък, аз съм въпросният й приятел и ти обещавам, че няма да я зарежа, просто защото и аз я обичам когато те видях за първи път ми хареса визията ти, но се оказа, че си голям нещастник... ако се чудиш, защо те е зарязала, аз мога да ти помогна ... 1во една любов не се печели с материални подаръци ! 2ро тя никога не те е обичала и няма да го направи просто защото обича друг , 3то не можеш да я накараш да съжалява като се опиташ да се саморазправиш с насилие ! единственото нещо, което ме спря да не ти покажа откъде изгрява слънцето бе възпитанието ми, а и това, че й обещах, че няма да се занимавам с теб... така, че не само че не можеш да й се сърдиш, ами може да си й благодарен, че поне малко те уважава. аз лично ти обещавам тук, сега, пред целия форум, че ако ти само още веднъж се опиташ да се намесиш в нейния или в моя живот, ще посетиш пкръжна болница с доста фрактури. не смятам, че това е възпитано, нито че има смисъл от саморазправа, но явно не можеш да разбереш, че тя не е твоя и никога няма да бъде... такъв е късметът ти, такъв е животът ти ... забрави я