- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- я сички момичета да си признаят
дали някога са симулирали оргазъм и с каква цел ?![]()
Да се мъча заради мъж? За да му е хубаво? Луд ли си!
nikoga, tui kato vseki pat svar6vam \/
pravila sum go nqkolko puti.. ama toi mludeja neznaeshe kude patuva i mu trqbvashe malko samochuvstvie!)
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
Евалата много се изкефих с това къде патува направо се разревах от смях.Първоначално написано от Lumidee
да.. много пъти..
Зле...зле...
И аз съм симулирала, защо - за да не се чувства като пълен идиот партньора ми, да положи толкова усилия и аз да не свърша...
The art of love is not to let your heart get broken !
Хах...еми,даНали трябва да му е яко на мах...а мъжете се побъркват като усетят (като си мислят) ,че са те подлудили сам-самички
![]()
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
И аз така..Първоначално написано от fti4ka
Аз пак по принцип .. може да напрая 3 тека ама момичето докато не каже спри .. няма братче ..![]()
![]()
хаха даже веднаж си спомням сварших в презарватива преждевремменно и .. викам в тамното опа маи се скаса презарватива.. смених го и продалжих ахахахха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха и аз така мисляПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
А не е ли по-добре да го научите какво да прави, за да свършвате? Тва дето го правите е супер тъпо.Първоначално написано от XXX_f
не се е налагало!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Е това ме накефи. Просто няма какво повече да кажа. Никога не бих го направила, но и не ми се е налагало.Първоначално написано от `Death`Whore`
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
не съм и нямам намерение да го правя. За мен това си е лъжа,а нещото ,на което най-много държа е-без никакви лъжи!
da az sym simulirala edin pyt,no ne za da povdigna samo4uvstvieto na mom4eto ili pyk da mu dostavq udovolstvieto,4e si e svyr6il dobre rabotata.napravih go za6toto toi be6e mnogo brutalen,darje6e otvratitelno stra6no mn me bole6e,a ne mi be6e za pyrvi pyt i simulirah za da ne mu pokaja 4e me boli.be6e glupavo priznavam.momi4eta vnimavaite s koi si lqgate
случва се понякога .... даже много често ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Определено. Ако види, че не се справя добре, ще се постарае да доставя на момичето повече удоволствие. А ако тя симулира, той ще си блъска като неандерталец, мислейки, че я побърква.Първоначално написано от Овцата
EVALA!Първоначално написано от `Death`Whore`
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!