- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- я сички момичета да си признаят
Damm....mnogo pati.........![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
viii ne ste fred we .... [-o<
Не. Няма смисъл от такива глупости. Казвам му в прав текст какво ми е харесало и какво не. Той си ме знае.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Em.....tapo e da simulira6,no kogato OBI4A6 mn nqkoi maj trqbva da se postarae6 na nego da mu e hubavo daje i da ne si var6i rabotata dobre!!!!(Sledva6tiq pat moje da ne se naloji da simulira6)!!!!Lubovta ni kara da pravim razni nepriqtni ne6ta!!!
Taka kaza Alize!!!!
damПървоначално написано от _Jessy_
![]()
da i az taka mislqПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
Праилно! ppl == shit, men == pigsПървоначално написано от Dark_Queen
Я ко бех една жена даже мислене немаше се мъча да симулирам![]()
Among the things I've lost I miss my mind the most..
Look for me
Не,зашото не ми се е налагало. [-o<
ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!
Seki put go praat![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Ми бате на тия мъже къде не могат да ебът ше им симулират. Мене доса никога не са ми симулирали - как знам ли - ми като усетиш че на момичето ше и изхвръкне сърцето и после като легне обездвижена и омаломощена и на другата сутрин се събуди с усмивка 24 карата се сещш че си свършил работа.Първоначално написано от CaSsPeR
![]()
2т. системно
Не, не съм, не смятам и да го правя ..
Какъв е смисълът?
Момчето да добие некво фалшиво самочувствие и да си мисли, че е адският в леглото, а да не струва 5 пари ...
Няма какво да симулирам, нека се помъчи и на мен да си ми стане хубаво...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
аз не съм![]()
Mda a few times
ole bace mn zle...kuf e smisula da se pravq![]()
смисъл има ама аз съм против. по-д0бре да седнете, да поговорите и другия път и на двамата да ви е хубаво :PПървоначално написано от Анонимко
Само веднъж![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
До сега не.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не ми се е налагало да го правя до сега никога, а и няма смисъл да го лъжа.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Естествено ,че симулират оргазъм ,което според мен е гадно спрямо момчето ,защото го залъгват напразно![]()
]
emi ne sam simulirala ama ne sma ubedena 4e moga da go izfabrikuvam to4no tova ne6to...ako trygna da mu ohkam i py6kam 6te se useti 4oveka 4e ne6to ima 6toto az po princip ne py6kam i ohkam...puk i za6to da go lyja mom4eto po hubavo da se postarae dokato ne mi napravi hubavoto otkolkoto da mu se prestruvam a toi da si misli 4e e velikne si zaslujava
![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy