.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    аз не съм съгласна че хаусърите се обличат като чалгари....ти просто явно си случила на хора...които просто се правят на такива...и по-скоро се чудят как да загърбят стария си стил...
    сега по темата....не е нужно да слушаш някакъв стил музика(са като изключим метъла) и да се обличаш по определен начун..аз примерно слупам и транс и техно но не се обличам по някъв по различен начин....просто искам да ми е удобно и така

ArtOfTrance
    Guest
    tova sa taka narechenite horica... sys golemite ochila rusite pricheski teniskite dieselchea d&g i razni takiva dynchicite prilepnalite nekwi izmisleni maratonki tip bulldozzer 20 leva samochuvtieto do nebesata skypite koli gotinite macki hodeshti po party-ta nadrusani izkriveni napraveni to neuznavaemost... tova sa te i az slusham malko house no ne podleja na taka narechenite "high life" hora demek house-rite izmisleni istorii TUZARIQ...

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    темата е интересна.. но едно не разбрах - това цяла субкултура ли си е, или просто начин на обличане на тези, които слушат.. ъъ .. електронна музика? аа и още нещо - и аз нося шарени панталони, обикновенно им пришивам тук-таме по някое парче плат в различен цвят, слушам малко DnB, останалото е рокче нещо, ала-бала.. та и там си идва въпроса - дали по дрехите можем да разпознаем някой какъв е, или всичко е просто смесица от стилове?
    п.с. Анти Чалга !!

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    Днешните "хаусари" са жик таци, ала Гацо Бацов
    Всичките са некви клонинги с огромни педалски цайси, прически, взето от имотата, може някой друг кичур да има, дънки с дупки, обувки ментаци на някоя селска марка, а най-важно е дъченето на дъвка с отворена уста, за да и се види марката Блаа...повдига ми се

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Като ви чета хейтърските постове направо ми се повръща!Като гледам всички много добре "разбирате" какво е Хаус музика..и преди съм го казвал и сега ще го кажа:Хаус музиката е факт от края на 80те..тя е наследник на диското което леко "умира" в края на 70те!
    Какво сте почнали да плюете на ляво и на дясно?Аз да не би да флууда с разни коментари като "ЪъЪЪ метълите миришат..пънковете са дроги..дет метълистите са антихристи"..не го правя нали?!
    Уважавам другите стилове и хората които ги слушат а вие само някой да е малко по-различен от вас и го храните веднага..не сте по-различни от расистите и нацистите!

По темата:..свежи цветове .. дънки .. тениски с щампи .. и най-вече слънчеви очила за предпочитане моделът на Ray Ban Aviator или подобни имитации!Но аз не спазвам този етикет..ходя си както ми харесва на мене!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    Братле, зашо сега стана толкова популярна темата ХАУС, защото стилът стана модерен чак сега. Аз също уважавам различни стилове(без чалга, ако може да се каже стил) и винаги ми е било интересно да науча нещо повече за тях. Но в момента всеки 3ти ще ти каже "Аз слушам хаус", ама си няма и понятие за кво става въпрос. Слуа хаус от Лъки Ю и Електро насам най-вероятно. Дрешките му ги описах, забравил съм да спомена блуза отпред разтворена неква и с качулка Догодина като стане модерно да се слуша народна музика, те ще слушат народна музика. Тва са повечето хора, които слушат хаус в момента.

отровна
    Guest
    не дай си боже отнякъде да чуят някоя по-мелодична песен на Watcha че ще бъдем смазани от нова вълна кораджии това е то, проклетата чалга има много лица..
    всеки да се спасява кой как може

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    dresscode: sexy
    разбирайте го, както искате

Guest
    frdul; ]vg];mf]gd
    yikd;]ygi;dокнсио689и57 этЬДЕИЖСКтдсеишк

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми