- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой ви е любимият предмет в училище ?
Миии любимият ми предмет е английския-все пак съм в английската гимназия.Харесват ми също историята,физическото и изобразителното,но за жалост то вече не се учи в 10 клас![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Нема се праа на хитър ... с физическото ... така че ... Биология и География![]()
може би рисуването ,защото обичам да рисувам..и литературата харесват ми тия часове занимателни са поне.. \/
![]()
Математика и Информатика разбира се - най-добрите предмети в света - всъщност те движат света.
ami matematikata,6toto u4itelkata ni e mn svqstna a i se sprqvam bez da u4a mnogo.
Физиката ме кефи много и практиката много е яко да си ръчкаме цял ден по разглобените телевизори и телефони![]()
Математика,литература,изоб разително изкуство,музика,английски език(поне 2005-2006 у4ебна година ме кефеше заради у4ителката,падаше голям купон в 4асовете й-свободни основно,тази година не знам как ще е,ама сигурно няма да е толкова готино,защото ще я пращат при малките,а на нас ще сложат друг у4ител!),труд и техника-господинът ни е страшно пе4ен!!! =D> \
/ и по4ти вси4ки други 4асове,защото у4ителите ни са наистина невероятни хора и превръщат 4асовете в истинско удоволствие!!!Единствено физи4еското е сред тези предмети,които не долюбвам много!!!Бляк!!!
![]()