Това дали човек е щастлив (или е пропуснал много и т.н.) не се определя от това дали пие,пуши и се прибира в 3 през нощта.Аз не пуша,защото миризмата на цигари ме отвращава,не пия,защото познавам алкохолици и в никакъв случай не искам да стана като тях.Не се прибирам по нощите,защото по малките часове навън се разкарват всякакви типове.Колко му е на някой кретен(по-силен) да ме хване,да ме набута в някоя кола и оттам нататък всички се сещат...Както е нощ,никой няма да е видял и после по новините пак "изчезнало момиче...и т.н. и т.н.".Такива неща се случват.Не на всеки,но никой не е застрахован.И въпреки,че не живея по този начин,аз не мисля че съм пропуснала каквото и да било.Животът ми е страхотен и без алкохол,цигари и никакво спане.Ако някой не може да си уреди живота без тези гадости,това си е негов проблем.А до часа за лягане - какво като някои си лягат към 10?Ами като са уморени и им се спи много ясно,че ще си легнат.Тя нощта за това съществува - да спят хората,защото човешкият организъм го изисква.Всеки си ляга когато иска,когато има нужда да спи и това си е съвсем нормално.