- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпросчета към момичетата
изпитвали ли сте до сега оргазъм?
какъв е бил-клиторен,вагинален...
ахъмМм .. клиторен
\
/
4риПървоначално написано от cvety_i_bebeto
-май повечето само такъв сме получавали
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Че за какво ви е вагинален оргазъм чак когато сте готови за деца евентуално би било времето и на вагиналния оргазъм.
da klitoren
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Mai stanahme 6 za klitorniq.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
abe ne znam kvo sa teq statistiki...izpitvala sum orgazam da!no osven klitoren se e slu4valo i vaginalen(e vednaj samo,no vse pak) \
/
"...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."
И двата съм ги изпитвала. Но вагинален само няколко пъти и то не от секс, ами с пръстче.
Бах мааму!Първоначално написано от Овцата
с пръстче а? и като как разбра че е вагинален че не ми е ясно?!
Анален аналееееееееееееен =D> =D> =D> =D>
da izpitvala sum i klitoren i vaginalen!ama samo vednuj vaginalen
i sega ostava vuprosut, koi orgazum e po-qk?? klitorniq, vaginalniq ili analniq![]()
Може би е разбрала, защото не си е пипала клитора, а е пъхала пръст във вагината си?Първоначално написано от Анонимко
Q kajete sq, koi ste ispitvali analen orgazym.![]()
и трите,милички,и трите...а съм на 17...ще кажете `баси курвата`ма какво да направя,като мъжа ми си знае работата...
и аз такаПървоначално написано от cvety_i_bebeto
![]()
Параноясваш. Никой няма да каже, че си курва, щом си изпитвала всички видове оргазъм. Само могат да ти завиждат.Първоначално написано от DANGER_F
Овцата написа:
И двата съм ги изпитвала. Но вагинален само няколко пъти и то не от секс, ами с пръстче.
i az taka
Ами, когато ми бъркат с пръстче само там и не ми докосват клитора, как ли съм разбрала. Разбира се.Първоначално написано от Анонимко
ами,вагинален веднъж ,иначе клиторен няколко пъти..а анален-не..не съм и опитвала такъв секс
Според мен вагиналния е по-силен и по-хубав за момичетата или поне с такова впечатление съм останал
Клиторен .... вагиналния сам била на прага да го получа ама много ми се пирпишква и се размествам така че да спре да ми стимулира г-точката
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!