- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да се похваля на целия свят
Знам че всички ще кажете че темата е стршно тъпа и че след време модераторите ще я заключат, но искам да кажа че съм влюбена в най-якото момче...на него всичко му е най- но само положително...но ест само за мен че да не се расурдите![]()
![]()
![]()
![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Pozdravleniq !!! ( po toq slu4ai moe da po4erpi6)
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Kakvo shte reche vliubena???Zaedno li ste sega?
Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!
любов???Първоначално написано от kristini4ka
![]()
![]()
![]()
![]()
и я кажи за тебе кво е тва чудо![]()
![]()
![]()
ми хубаво, само да не си се заблудила, че всякакви ги има!![]()
Ти като си емо що четеш такива жизнерадостни теми? о.О
Saatana vittu perkele hate crew!
Za6toto sam po pi4 ot teb.
Ронг енсър.
Емота съкс. Факт.
Saatana vittu perkele hate crew!
you swallow.
Fact.
Da ne prevru6tame temata v spor![]()
SAGLASNA SAM MN IZVINQVAI OBA4E TOI ZNAE LI I DALIIZPITVA SA6TOTO KAM TEB?Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
Никой не е толкова съвършен докато не се влюбиш в негоТъй че не се въодушавявай толкова, че любовта може да те направи страшно зависима, а не знаеш другият как мисли.
Иначе браво на теб, няма нищо по-яко от това да си влюбен![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Абе за кво всички сте така песимистично настроени...?А и да заедно сме![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Ами честито. Надявам се наиситина всичко да е наред и да не се разочароваш. Успех и многоооооооооооооооо любов.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mersi mersi :P![]()
i az tva se chudq kak taka.....vliubena abe....ama inache uspeh vi jelaq!Първоначално написано от maldini
Tva e chyvstvo koieto ne moje da se opishe...to e noshto vurhovno i za vseki razlichno
i koe e tova mom4e-kaji imeПървоначално написано от kristini4ka
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Emi ne vijdam smisul da kazvam ime vajnoto e che go obicham
няма идеални хора, така че след месец - година - две все ще се появят неща, които ще те дразнят у него.. някакви недостатъци.. ама все пак ти си влюбена и като го идеализираш, понасяш всичко по-леко, дано един ден все пак да не настъпи момента на пробуждането, че тогава става гадно - виждаш не особено приятни неща![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
abe nai vajnoto e da se obi4ate pojelavam vi dalgo da ste zaedno i da ste mn 6taslivi =D>