.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 117
    Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

ей защо я милосваш?не разбра ли че не и е приятно

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest

Re: kudravoto

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    ей защо я милосваш?не разбра ли че не и е приятно
    Е за това де! за това!

ь

a ti kak bi reagiral ako razbere6 4e e duhala na drug????

Фен
    Град
    sofia

Re: svirkata iznevqra li e???

Цитирай Първоначално написано от Malkiq
    ta zna4i,da vi pitam,az hodq s edno momi4e,mn q obi4am,oba4e,i durja na neq naistina,oba4e bqh na edin kupon sno6ti,i se napih qko,i se zabih s edna...ne pomnq kakvo e stanalo,no na sutrinta q hvanah i q pitah kakvo e stanalo,onaq mi obesni 4e ni6to ne sme pravili,samo svirka mi napraila i sum zaspal,kazva 4e ne sme se ebali....problema e 4e sega ne iskam da se obadq na priqtelkata 6tot mi e mnooogooo kofti,i se 4udq dali da i kaja za tva,vie kvo 6e kajete...ne sum mn siguren 4e 6e mi prosti 6ot ne mi e za 1vi put kvo da praq da i kaja li...???a i svirkata broi li se za iznevqra...smisal ni6to dr ne sme praili,a i az sum bil mn piqn
    e po-dobre ot tebe da gorazbere ot kolkoto nqkoi drug da se izpusne i spored men e iznevqra!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Трябва да И кажеш. Изтъкни, че си бил пиян и не си знаел какво става. Нея ще я заболи много и когато видиш сълзите в очите И, ще се осъзнаеш и може би ще разбереш, че напиванията водят до болка.
    Водят до болка ако ти пука .. пък ако нямаш приятелка... нон стоп мат мат мат и който видиш

Мега фен
    Доколкото разбрах, на него му пука.

Ау...Е,мн. ясно,че е изневяра...
    Че си бил пиян не е никакво оправдание,особено,ако и предните пъти с тва си се оправдал...ще ти се стъжни,ако продължаваш така.Най-добре е да и кажеш,ама не само да и го изцепиш тва в 1 изречение и да чакаш кво ще стане,а и кажи колко я обичаш и т.н...Кажи и,че ще и го докажеш и бля,бля,бля...Ако разбере от друг си загубен,да знаеш...Поемай си отговорност за действията като толкова държиш на момичето си...И гледай да не се повтаря
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Пич бил си пиян не помниш -> следователно нищо не е станало...
    а и една свирка ко са...
    не е изневяра ти не си правил нищо...
    Gott wei

Фен
    Град
    където поискам
    Според мен това е изневяра,а така като криеш от нея само го потвърждаваш!Ако наистина имаш чувства към нея не й изневерявай повече!Ако си падаш женкар...не си за сериозна връзка,защото така само нараняваш!Уважавай приятелката си!!!

Guest
    kolegaaa ewala ti praq nema kazwash nishto ne se izlagai samo deto momata sha i stane gadnu sha poreve nqkolko dena i posle sha ti cherni jiwota ako pak imash wazmojnost za svirka ili neshtu dr bez nikakwa otgowornost ataka ne boi se mene nekoi da me e fanal do sq nema strashnu
    PS: ne se napivai pred priqtelkata si za da ne izrasish nekoi glupawo priznanie

Guest

haha

MALKIQ QJ MU GLAVATA KOPELE GROZNO SEGA SHTE OSTANESH BEZ GADJE

Супер фен
    Ами ти каза,че си се "забил" с нея,значи не е било само свирка,а и сам каза не си бил много пиян и не ти е за първи път!ДА!-брои се за изневяра.Ако държиш на нея не й казвай и за в бъдеще гледай да не се повтаря!

Супер фен
    И още нещо,след като не си бил много пиян защо не помниш какво е ставало,а и не беше ли ти този с темата,че приятелката ти постоянно искала секс от теб,тогава за какво са ти други жени да ти правят свирки и да се забиваш с тях?Не ме разбирай погрешно

adaro
    Guest
    Spokone kazvai 4e si pil kato za na4aloposle izvarti istoriqta taka 4e da izleze momi4eto koeto ti e razkazalo za svirkata tinali se se6ta6ako priqtelkata ti vqrva bezrezervno 6te se vbesi na neq i 6te i oskube peru6inata na onazi deto ste se svirkali dvamata pak tq kakvo 6te da ti prikazvane si padam po tozi variant li4no az no znam 4e deistva
    uspeh

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Сладурана
    Еми, ако не е имало общи познати на купона и мислиш, че няма как да разбере просто не и казвай!
    Обаче, ако действително държиш на нея се замисли вурху поведението си!!!
    И едно пояснение, докато за мъжете изневярата е секс с друг, при жените е дори и желанието ти да бъдеш с друга...

пс: алкохола не е оправдание в никакви ситуации!!!
    Napulno sam saglasna s teb.Alkohola ne e opravdanie za va6ite postupki i nie ne sme dlujni da vi turpim!!!Az ako bqh na taq macka na mqstoto(i o6te pove4e 6tom ne ti se slu4va za purvi pat) izob6to nqma6e da hodq s teb.Ta ti nali uj durji6 na neq!?Sled kato ne moje6 da se kontrolira6 ne pii tolkova mnogo ili pone ne hodi na takiva kuponi bez neq.Vse pak si mislq,4e tova momi4e trqbva da durji prekaleno mnogo na teb,za da ponasq tova otno6enie i unijenie.Pomisli si dobre kakvo to4no izpitva6 kam neq i sam preceni drugiq pat kakvo 6te pravi6,za6toto tq e momi4e,a tiq ne6ta se use6tat.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И едно пояснение, докато за мъжете изневярата е секс с друг, при жените е дори и желанието ти да бъдеш с друга...
    Ехххх колко сте капризни жените
    Аз пък съм съгласен с нея ;]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Tedinceto_
    Emi pi4 kvo da ti kaja az sym momi4e i ako priqtelqt mi mi go izcepi tova 6te mi stane mnogo typo no mislq 4e 6te mu prostq za6toto go obi4am.Smqtam 4e i ako tq te obi4a 6te ti prosti s ugovorkata 4e tva e za posleden pyt!!!USPEH:}
    Kaji i po-dobre,za da ne stane po-lo6o posle.Rano ili kusno 6te go nau4i i 6te stane po-zle.A moq priqtel(nedei si boje) ako mi napravi takav nomer naistina 6te bada mnogo ubidena i surdita,no 6te mu prostq-prosto prekaleno mnogo go obi4am.A spored men i tvoito momi4e durji na teb,taka 4e....moje bi 6te ti prosti.I gledai da si vzeme6 vse pak pouka ot vsi4ko tova

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от minor
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ехххх колко сте капризни жените
    Аз пък съм съгласен с нея ;]
    Az sa6to.Za nas jenite vsi4ko svurzano s ne6to pove4e ot obiknoveni otno6eniq s momi4e moje da badat tulkuvani kato iznevqra,no zavisi i ot momi4eto.

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    И още нещо,след като не си бил много пиян защо не помниш какво е ставало,а и не беше ли ти този с темата,че приятелката ти постоянно искала секс от теб,тогава за какво са ти други жени да ти правят свирки и да се забиваш с тях?Не ме разбирай погрешно
    ma az ne sum iskal da stava taka...taq me e iznasilila,vazpolzvala se e ot mene a i sum pisal 4e sum se napil qko,a ne 4e ne sum bil mn piqn, a tva sus sexa se oprai...ve4e se pouspokoiha ne6tata ama sega...malko sum se pooburkal

eeeeee edin kazva6e 4e svrikata e iznevqra samo ako e napravena s 4uvstvo :}

Свирката изневяра ли е....водата пие ли се
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Цитирай Първоначално написано от OlimpiA
    Свирката изневяра ли е....водата пие ли се
    Водата е за миене ве, водката е за пиене
    Само за луди!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Kak nqma da i kaje6 be 4ovece kaji i tq ima pravo da znae kaji i i si ponesi posledstviqta ot deistviqta si nali uj si maj?Kakav maj si ako ne moje6 da si ponese6 posledstviqta???I da svirkata e iznevqra i trqbva da i kaje6 nezavsimo dali imate ob6ti poznati ili ne

Фен
    Град
    Майна town
    Бате споко набий си в главата че нищо не сте прайли и че тая шом никога не би се доближил до нея ко остава да преспите начи те лъже и ще ти се изчисти съвестта =]

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Pepsl
    Guest
    Послушай сърцето си! \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си