.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 117
    Guest
    ... и на калъп да те фанат нема да си признаваш!...
    дрън-дрън имала право да знае!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Свирката си е изневяра.Аз ако разбра,че такова нещо е било правено на гаджето ми от друга ще го приема като изневяра.Даже целувката или закачливият поглед са изневяра.Колкото до това пиян съм бил,ала бала-случват се такива работи ок,ама ти си дръж устата затворени и ципът вдигнат и няма да изпадащ в подобно положение.не знам аз лично бих ли скъсала с гаджето си,аз относно изневярата съм по-либерална-в смисъл ако не го задоволявам да върви при друга,но определено връзката ни ако продължи ще е съвсем различна.И боже вече никой ли не влага в сексът чувства!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Malkiq
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    И още нещо,след като не си бил много пиян защо не помниш какво е ставало,а и не беше ли ти този с темата,че приятелката ти постоянно искала секс от теб,тогава за какво са ти други жени да ти правят свирки и да се забиваш с тях?Не ме разбирай погрешно
    ma az ne sum iskal da stava taka...taq me e iznasilila,vazpolzvala se e ot mene a i sum pisal 4e sum se napil qko,a ne 4e ne sum bil mn piqn, a tva sus sexa se oprai...ve4e se pouspokoiha ne6tata ama sega...malko sum se pooburkal
    Ох..т`ва че си бил пиян НЕ ТИ Е ОПРАВДАНИЕ!

Голям фен Аватара на thirteen
    Оле ако аз разбера такова нещо... ... ако се целуне с др момиче как ще се чувствам,а пък тва вече на нищо не прилича.. защо не я зе с теб на купона да ти лапа поне тя...

Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Оле ако аз разбера такова нещо... ... ако се целуне с др момиче как ще се чувствам,а пък тва вече на нищо не прилича.. защо не я зе с теб на купона да ти лапа поне тя...
    mi 6tot ne iska6e,6ot nikoi ne poznava6e na toq kupo,az bqh s moi priqeli...ii taka,ma ne sum vinoven beee,6to me napadate,mn sum bil piqn,nali vi kazvam 4e taq ovca mi razkaza kvo e stanalo

Мега фен
    Ами, тъп си! След като твърдиш, че изпитваш чувства към приятелката си, ще се стараеш да не се напиваш, за да не правиш глупост.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ами, тъп си! След като твърдиш, че изпитваш чувства към приятелката си, ще се стараеш да не се напиваш, за да не правиш глупост.
    Mersi golqma da porasne6...povtorih 300000 puti 4e ne sum iskal!!!!

Мега фен
    Какво не си искал? Да се напиваш? Да не би да са ти сипали водка вместо лимонада и да не си усетил? Човек не се напива, ако не иска.

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Kaji i tq ste razbere 4e mn durjish na neq stom si iskren i shte te razbere s ugovorkata da ne se povtarq , a i onaq moe da te e metnala stom si bil tolko piqn i ni6to ne pomnish

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Голям фен
    Град
    Memphis
    az ako bqx na gajeto ti shex ti teglq edna putka maina i aide tui za alkoxola nee izvinenie ti ot sia shtom gi praish tiq raboti kato se ujenish na jena si tai li she kajesh piqn bqx to ti si razvalil vsi4ko ve4e losho priqtel losho
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Какво не си искал? Да се напиваш? Да не би да са ти сипали водка вместо лимонада и да не си усетил? Човек не се напива, ако не иска.
    ne sum iskal da i izneverqvam,a tva 4e sum se napil...sam si go napravih,nikoi ne mi e nalival v 4a6ata...abe ti 6to se zaqjda6 taka uporito s mene???

Мега фен Аватара на koalka
    Как така не сте правили нищо?Свирката нищо ли е?Ами според мен е изневяра.Друга ти е доставяла удоволствие,а не гаджето ти.И въпреки че си бил пиян и не си занел какво правиш ти си го искал.Обичаш я?А тогава защо си изневерявал и преди?Много интересно.По-добре не я наранявай повече.Не знамч как те търпи.По-добре не и казвай,защото няма да ти прости,ако и други пъти си и изневерявал.Странна представа имаш за ЛЮБОВТА.Да бе да!Обичаш я!

carelessness
    Guest
    spored teb ako neq nqkoi q lije ti tova 6te go ima6 li za iznevqra???? zamisli se malko sam i 6te razbere6 4e dori edna celuvka si e iznevqra.do kolkoto dali da i kaje6 ili ne.......spored men tq trqbva da znae za6toto vse ot nqkade moje da razbere (na lujata krakata sa kusi ) ii togava o6te pove4e 6te q zaboli.....

Голям фен
    Град
    София
    ти не си виновен алкохола е виновен...

июневяра е ,разбира се.и целувката е изневяра,всъщност,ако е смао целувка е по-интимен акт ,дори и от секса,но и кажи по-добре,за да не разбере от друго място,а истината така или иначе ще излезе на яве.това е нещо като текст за вас двамата...

Eba4a
    Guest
    yeah радвате честно.. свирка изневяра... нали той не е прайл на някой ква изневяра .. тая го е фанала и му е духала .. кво да напрай пича?!? Да не я е карал ела и ми прай свирки.. не.. тя му са е метната... тай че пич не е изневяра...тва че аз изневерявам на приятелката си с коят ми падне .. кво ... да не значи нещо .. да не съм мухлйо и тя изневерява хващал съм я в крачка и аз така че .. спокооооо Be CooL MaN

Щом не е имало общи познати по-добре не и казвай.
    Според мене не е изневяра при положение ,че си бил пиян , а и нали казваш ,че не я искаш? Трай си и гледай да не ти се случва пак.

Изневяра си е!
    Другия път ходи на купони с приятелката ти ... пък какво ще си правите ще си бъде между вас

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    не ве спох..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен
    Град
    Sofia
    Mi da mnogo qsno!
    A natiskaneto isnevqra li e?
    A celuvaneto s nepoznati iznevqra li e?
    A opipvaneto i masturbiraneto da drugo momi4e isnevqra li e?
    A petinga isnevqra li e?
    A lubovnata igra iznevqra li e?

Mai za tebe samo vkarvaneto na penisa vav vaginata e iznevqra, a?

ama kaji i ako durjish na neq.obqsni i ako se sardi mnogo trqbva da si zaslujish proshkata

Re: kudravoto

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    mi da iznevqra e i ne mu4i momi4eto ako bqh na neq nqma6e da hodq s takuv muhlio

spored mene tova 4e si se napil e dosta osnovatelna pri4ina ti q poznava6 mn po dobre ot vsi4ki nas!:}zatova ti re6i dali iska6 da i kaje6!:}primerno ako bqh az nqma6e da mi puka se pak si bil pil pak i az ne sam mn revniva nz za frendkata ti dali e mn revniva pak i zavisi ot tova kakav vid iznevqra sa bili dr pati i kolko sda bili!:}}}}}}}}}}}are nadqvam se da se vrazomi6:}}}}}}}}}}}}}}

Guest
    ако ти си ми гадже и напрайш свирка на некаф ше те счупа от бой и след това от секс и ше те зарежа като мръсно куче!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си