- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В кои храни-Л-карнитин?
Може ли да ми кажете в кои храни се съдържа Л-карнитин ?! или поне добавки и цените им . благодаря!(момиче съм )
Znam 4e v magazina za zdravoslovni hrani prodavat l-karnitinovi blok4eta koito struvat 2 lv,a sa6to i ev kafeto vita gold ima l-karnitin ... nz oba4e dali tova ti var6i rabota...
а по колко блокчета са ?
Л-карнитинът с храна да си го набавяш в нужните количества за сваляне е абсурд. Л карнитит се продава на прах или капсули.
e tova e qsno! ama vse pak,koi hrani + hap4etata sa bogati ?Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Има хляб бонус обогатен с л карнитин ама е смешна дозата. На храна не разчитай за карнитин.Първоначално написано от Анонимко
![]()
da ne e 1 s 4erveno otgore, i pi6e - bez bra6no?!Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Ми не знам точно чух за тоя хляб. Ама трябва да изядеш 2кг някъде за да си набавиж количеството от 1 капсула примерно.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
mi to e edno glqmo i debelo blok4e s 6okolad ot gore,za sportisti e gore dolu kollkoto 6okolad i polovina LZ![]()
И свалят ли се кила ефективно?Първоначално написано от Taina{}
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
ne sam brobvala da svalqm kg s nego ama ako ne qde6 ni6to drugo digurno 6te svalih to zasi6ta dostata4no 4e da ne ti se vkusva ni6to...
sigyrna li si 4e sa po 2lv?Първоначално написано от Taina{}
Карнитин има в месото, млечните продукти, плодовете и зеленчуците.
http://www.bb-team.org/stuff/000504.php
Ето образовайте се.
da sigurna samsigyrna li si 4e sa po 2lv?
ps. MiRaCuLiX.bb 10x za saita naistina sa ni nujni takiva kato teb koito da ni prosve6tavat v tez ne6ta...
Къде се продава?
а в аптеките няма ли го ?Първоначално написано от Taina{}
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Има български. Тоест няма.
Разбирай го както намериш за добре.![]()
о.к а на теб какво ти е мнението относно тези хапчета ли ,как го каза Тайна ..?!Струва ли си да си вземем 1 опаковка?Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
2 т. от правилника. Бан на профил
Тя каза, че засищал, което не е вярно. Иначе си струва си да се вземе естествено, дава много енергия за тренировката, което означава повече изгорени мазнини. Пил съм и има видим ефект.Първоначално написано от Ice_Queen
Ако ще взимате карнитин обаче трябва да се тренира иначе се губи 99% от ефекта му.
MiRaCuLiX.bb tva koeto kazah ne sa hap4eta a 6okoladovi-l-karnitinovi bar4eta (ne6to kato desert) i e tolkova sladko 4e az dori polovinata ne moga da izqm...
a kak se izpolzva? predi qdene syrtin ili moje i prez denq? pls kajete
Виж сега като си го купиш има едно листче вътре. Там си пише.Първоначално написано от mi6kata
![]()
prodavat se na blister4eta a s tqh ne davat list4eto s oputvaneto,a ovcete po aptekite se zubqt i ne kazvatПървоначално написано от Пепи Пекторалиса
! a az dnes is vzeh i nikoi ni6to ne mi obsni,nito koga da piq,nito po kolko ala bala!
![]()
Не съм чел внимателно сори.Първоначално написано от Taina{}
Пие се сутрин на гладно или 15 мин преди тренировка.
Какво точно сте си взели, колко мг е?
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
10 caps L cartinine ,samo tva pi6e...10 blistera sa ..julti4ki...golqmata opakovka be6e ...aaaaaaaa pi6e 500mg