.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Korn_Fan
    Guest

Възможно ли е?

според вас дали е възможно когато на един човек му се променят чувствата към половинката му и след време те отново да се върнат?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми...де да знам, има някакъв шанс...щом веднъж са се променили, не пречи да се променят отново, но... шансът е нищожен според мен...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

emi spored men moje!!!
    Nali si 4uval - "Starata lubov rujda ne hva6ta"
    \/
    ....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами що да не е възможно.според мен е напълно възможно.на мен ми се е случвало да обичам някой след което си мислех че не искам да бада с него щото чувствах че не ми пука дали ще е с мен или не и после пак си го обичках.така че мисля че е напълно възможно
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Zavisi,estestveno 4e evazmojno,no spored men,za da varnat 4ustvata ili da osaznae6 4e gi ima6 no si mislil 4e si gi zagubil trqbva 4ovek da razbere kakvo zna4i da zagubi6 polovinkata...

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    ne se promenqt 4uvstvata, a naglasata ti kum 4oveka i spored obstoqtelstvata gleda6 na nego po razli4en na4i, toi po nqkakuf na4in s deistviqta si te provokira da 4uvstva6 ne6to konkretno kum nego
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

spored men moje...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Щом веднъж са се променили, какво пречи това да пак да стане?!?
    Възможно е, но зависи от причината, заради която са били променени първоначално.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Da spored men e normalno

Korn_Fen
    Guest
    i kakvo trqbva da napravi chovek che da vurne lubovta na polovinkata si?

Мега фен Аватара на koalka
    Ами да,може и да е възможно.Но според мен това става само като си обичал този човек някога.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Re: Възможно ли е?

Цитирай Първоначално написано от Korn_Fan
    според вас дали е възможно когато на един човек му се променят чувствата към половинката му и след време те отново да се върнат?

ми възможно е ...само че си мисля че щом чувствата се връщат ,значи те никога не са угасвали . хах..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на iiirish
    няма нищо невъзможно на този свят. живота ни предлага толкова много възможности и нови шансове да променим живота си, че ако се възползваме дори от половината от тях много по-лесно бихме постигнали щастието.

а щом живота ни дава винаги втори шанс, защо ние да не дадем на някой друг?!

Град
    Blagoevgrad

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen

ми възможно е ...само че си мисля че щом чувствата се връщат ,значи те никога не са угасвали . хах..
    =D> Много точна логика
    Можеш да затвориш очите си за неща,
    които не искаш да виждаш,
    но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
    които не искаш да чувстваш!

Много хубав въпрос, интересно ми е как досега не съм се замисляла затова.Да, връщат се, поне от личния си опит мога да заява, че има голяма вероятност след раздяла отново да изпиташ това, което си изпитвал преди.Щом веднъж си изпитвал нещо към определен човек, то не може да се изпари ей- така от нищото.Чувствата може да утихнат, но след почивка време те се възръщат.

mi zashto nas pitash qvno ti znaesh naj dobre...

Супер фен
    Разбира се,че е възможно!!!

da,awe hora ne razbrahte li-vsi4ko e vuzmojno v tozi svqt,a tova dali shte stane ili ne... e drug vupros
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си