.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе

уФфФ мН мЕ е СтРаХ....

Фен
    Град
    Майна town
    от аналния секс се умира не го прави ..болката е непоносима няма да можеш да ходиш едвали ще можеш да сядаш повече през живота си не съм сигурен дали ще можеш да ходиш до тоалетна...бахти сигурно има 12837182731892 вида "смазки" ако въпреки тях те боли няма да правиш..

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Голям фен
    Град
    Варна
    от аналния секс се умира не го прави ..болката е непоносима няма да можеш да ходиш едвали ще можеш да сядаш повече през живота си не съм сигурен дали ще можеш да ходиш до тоалетна...бахти сигурно има 12837182731892 вида "смазки" ако въпреки тях те боли няма да правиш
    Недей плаши момичето бе!Хората постоянно го праят ти вече я изкара умряла.

Пък по темата не съм мн запознат ама щом всеки(поне повечето) го праят начи няма лошо

Guest
    Пикло, пиши като хората ма!

щом като не те е страх да пишеш кат гъз, значи не би трябвло да те е страх от ръчкането в гъза.
    Само за луди!

Цитирай Първоначално написано от psiHopaT4o
    бахти сигурно има 12837182731892 вида "смазки"
    абе не знам дали има толко смазки ама има със сигурност толкова теми

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    za analniq seks moje da govorim mn...ama predi tfa trqbva da si gotova i da go iskash...inache smazki kolkoto iska6..a puk i samiq anus(ili po-tochno analniq muskul ili taka narechenoto prustenche) trqbva da svikne s tova koeto e tam..za tfa purvo priqtelq ti trqbva da poraboti s prust4e....purvo s edin i taka dokato anusa svikne i se pochva s 2 prusta i ako moje da dostigne 3 ili 4 prust4eta..togava ve4e moje da gop vkara malko po-bezbolezneno...no trqbva qko smazka.....ami uspeh.....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ragingbull
    za analniq seks moje da govorim mn...ama predi tfa trqbva da si gotova i da go iskash...inache smazki kolkoto iska6..a puk i samiq anus(ili po-tochno analniq muskul ili taka narechenoto prustenche) trqbva da svikne s tova koeto e tam..za tfa purvo priqtelq ti trqbva da poraboti s prust4e....purvo s edin i taka dokato anusa svikne i se pochva s 2 prusta i ako moje da dostigne 3 ili 4 prust4eta..togava ve4e moje da gop vkara malko po-bezbolezneno...no trqbva qko smazka.....ami uspeh.....
    А па краставица топната в грес ква убава работа върши....

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    като не ти харесва как пиша -> недей да гледаш бе pavelludiq...идиот! ...Мерси на всички

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Толкова ли няма друга дупка,че там трябва да се прави секс.Аз съм противничка на аналният секс,а и за щастие гаджето ми също!

Супер фен
    Обясни му,че не искаш.

Голям фен Аватара на thirteen
    И моя мн ми се точи.. 100 пъти съм му казвала не и пак си му е мерак и се надява се някога да се навия и само приказва..
    Позволи му да опитате ако чак толкова искаш да му угодиш.. и ако мн те боли кажи край.Аз лично не съм пробвала и не мога да ти кажа колко и дали боли.

Голям фен
    Град
    Memphis
    che probvai ako te boli mn she mu kajesh kakuv e problema
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    az sam probvala..povqrvai mi boli..neiskam da te pla6a...no boli...sigorno za6toto toi iska6e..a pak az ne mnogo..nz..a pak i 4uvstvoto ne e osobenno priqtno..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Да хванеш му се насереш в ръцете! Не мерси! И моя иска...но вече се е научил че като кажа не значи НЕ!

Have you run your fingers down
    the wall...
    And have you felt your neck skin crawl...
    When you're searching for the light?

Просто му кажи, че не искаш, а за това как се прави, боли ли и тн и тн има още доста теми по този въпрос ... прочети ги

VeNcO
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    И моя мн ми се точи.. 100 пъти съм му казвала не и пак си му е мерак и се надява се някога да се навия и само приказва..
    Позволи му да опитате ако чак толкова искаш да му угодиш.. и ако мн те боли кажи край.Аз лично не съм пробвала и не мога да ти кажа колко и дали боли.
    Абе овце женски вие сте големи егоистки е не сте ли се замисляли ,че вие имате клиторен вагинален оргазъм по 2-3 минути многократно за един секс а ние имаме само едно изпразване в една вагина .....дайте малко разнообразие на тея момчета!!!!!!!!!!!

Guest
    kaji da ne te r14ka mn silno 4e na drygiq den da ne hodi6 na krivo \/

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от kaloqn_pe6o
    Цитирай Първоначално написано от psiHopaT4o
    бахти сигурно има 12837182731892 вида "смазки"
    абе не знам дали има толко смазки ама има със сигурност толкова теми
    хахахахха да....

а и П.С ако можеш да пишеш малко по-разбираемо няма да е зле
    f@nt@zi@

Guest
    Въобще не е вярно това, че на другия ден няма да можеш да ходиш, да сядаш.Абсолютни измислици.Да, болезнено е в началото, но в един момент започва да ти харесва.Разбира се ако приятелят ти знае какво трябва да прави.Не знам на колко години е гаджето ти и колко опит има (в частност с аналния секс), но все си мисля, че на твое място не бих му позволила.Защото като чета това, което си написала разбирам, че ти не го искаш => не си готова.Може би от страх, може би от срам...не знам, явно все още никой не ти е обяснил, че в аналният секс няма нищо лошо, гнусно, извратено.Практикуват го милиони хора.И им харесва.Защо и на теб да не ти хареса ?

Мега фен Аватара на koalka
    Ако го искаш го направи,но недей да го правиш насила само заради приятелят ти.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от VeNcO
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Абе овце женски вие сте големи егоистки е не сте ли се замисляли ,че вие имате клиторен вагинален оргазъм по 2-3 минути многократно за един секс а ние имаме само едно изпразване в една вагина .....дайте малко разнообразие на тея момчета!!!!!!!!!!!
    Awe ti si mnogo reduk we, kato go boli edno momi4e i kato ne iska ne moje6 da q nakara6 na sila, kolkoto i da ti se iska da ima6 pove4e ot EDNO IZPRAZNAVE.. oplus tova ima momi4eta, koito ne sa izpitvali orgazum, ima takiva, koito izpitvat po mnogo orgazmi, no vseki si e razli4en, taka 4e nqma smisul da nasilva6 edno momi4e da pravi ne6to, koeto ne iska...

Guest

Re: уФфФ мН мЕ е СтРаХ....

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    сТрах мЕ е оТ анАлния Секс.. пЪк МоЯ г0 иСкА и То ДостА...До сега АнАлЕн СеКс нЕ СъМ ПрАвИлА иИии ПрОсТо нЗ.. боли ли много .... и как болката ще е по-малка ...
    по нормално не можеш ли да пишеш ве ламер?

Az sa6to sam protivni4ka na analniq sex!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си