.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Бръсненето около гениталите

Пичове аре да ми онясните как стаа бръсненето около пениса и в торбичката на тестисите

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

cool man
    Guest
    ae pi4 .. neznae6 kak se brasne li e ... kat neznae6 begi na kola maska .. 6ta skalpirat i gotovo.. normalno brasnene .. kak da se brasne kva filosofiq ima v brasneneto... za tyi grabvai sa i na kola maska ... taka e nai-dobre ... hodi na kozmeti4ni saloni i badi pi4 !!!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    emi zimash samobrasna4kata i predi da po4ne6 se namaji s nqkav krem,pqna ili ne6to takoFa za da e po ailqk.... i vnimatelno nai-ve4e

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от cool man
    hodi na kozmeti4ni saloni i badi pi4 !!! !!!
    haha da se smeq li da pla4a li.... (huu 4e be6e ti da mi kaje6....az misleh 4e vsi4ki mom4eta deto ne hoim po kozmeti4ni saloni pak mojem da sme pi4ove... ama to pak kvo bilo xaaxxaxaxa )

cool man
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Цитирай Първоначално написано от cool man
    hodi na kozmeti4ni saloni i badi pi4 !!! !!!
    haha da se smeq li da pla4a li.... (huu 4e be6e ti da mi kaje6....az misleh 4e vsi4ki mom4eta deto ne hoim po kozmeti4ni saloni pak mojem da sme pi4ove... ama to pak kvo bilo xaaxxaxaxa )
    kot iska6 prai.. az hoq i mi e mnoo got cql den sa grijat za men i van6tnosta

hahah..aide fantazirai!
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Голям фен
    Град
    Memphis
    kakvo tolkos slojno majish xuq celiq sas nqkav krem ili sapun i brusnesh xvashtash go i ot sqka strana elementarno posle i topkite i tova e kakvi saloni vi maje li ste ili pedali
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен Аватара на maybelline
    Абе за какво ти е да си бръснеш пениса и тестисите =D> ?!То по тях и без това почти не си личат космите,да не говорим че въобще не пречат...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си