- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръсненето около гениталите
Пичове аре да ми онясните как стаа бръсненето около пениса и в торбичката на тестисите
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
ae pi4 .. neznae6 kak se brasne li e ... kat neznae6 begi na kola maska .. 6ta skalpirat i gotovo.. normalno brasnene .. kak da se brasne kva filosofiq ima v brasneneto... za tyi grabvai sa i na kola maska ...taka e nai-dobre ... hodi na kozmeti4ni saloni i badi pi4 !!!
![]()
emi zimash samobrasna4kata i predi da po4ne6 se namaji s nqkav krem,pqna ili ne6to takoFa za da e po ailqk.... i vnimatelno nai-ve4e![]()
haha da se smeq li da pla4a li....Първоначално написано от cool man
(huu 4e be6e ti da mi kaje6....az misleh 4e vsi4ki mom4eta deto ne hoim po kozmeti4ni saloni pak mojem da sme pi4ove... ama to pak kvo bilo xaaxxaxaxa
)
kot iska6 prai..Първоначално написано от Deja-Vu
az hoq i mi e mnoo got
cql den sa grijat za men i van6tnosta
![]()
![]()
hahah..aide fantazirai!![]()
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
kakvo tolkos slojno majish xuq celiq sas nqkav krem ili sapun i brusnesh xvashtash go i ot sqka strana elementarno posle i topkite i tova e kakvi saloni vi maje li ste ili pedali
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Абе за какво ти е да си бръснеш пениса и тестисите =D> ?!То по тях и без това почти не си личат космите,да не говорим че въобще не пречат...