- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо е болеше постоянно ?
Хора много ми е интересно..отговора на този вьпрос ? Значи говоря за секса с бившата си приятелка. Всеки пьт я болеше малко или много.. Песиса ми е 17.5см та мисля че е нормално. Аз сьм и пьрвия и когато се маахме на Задна или когато влизаше целия нея много е болеше и ме караше да спирам дори.. Например на задна като влиза целия пак е болеше абе само настрани (защото не влиза целия) не я болеше. Преди секс с базик но като ли и с молба ми викаше сладко. "ма нали с малкия пишо".. Та какьв е бил проблема при положение че сме правили секс мн редовно ..случвало се е в седмицата 5 пьти !!! а по принцип 2-3-4 пьти .. Айде кажете ми да не се чудя.. с пьрвите ми момичета не ги болеше толкова или не сме сподяли че врьзките ни са били малки и аз нз.. А да допьлня най е болеше когато пениса беше се изпьнал до край което беше почти всеки пьт ?
![]()
Ако се гордея щях да пусна тема ей нормално ли е да ми е... както гледам правят другите а мисля че трябваше да споделя колко е голяма за да предцените що е боли ?Първоначално написано от Whisskas
Слабо овлажняване ?
2т. забрана за ползване на профил
Да бе ти луд ли си ... Бих казал много силно !!! Иначе ако беше слабо щеше ли генеталите ми винаги да са мокри!!Първоначално написано от LoRinSeR
а @Whisskas - ми щото винаги сьм се чудил а когато човек се пита и неможе да си отговори тьрси отговора от други хора!!
Бе говори с нея не пиши по форумите все едно някой е гинеколог и е виждал путката на приятелката ти кво що за да ти каже.
da i az mislq taka pi4 4e samo da se istuknesh iskash 4e pishkata ti e 17Първоначално написано от Whisskas
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Ма то на половината хора на света пишката им е 17 какво да изтъква за изтъкване е ако ти е 21-22 и нагоре.Първоначално написано от Mike-Jones
ne sum kompetenten ama spored men kogato e na zadna vaginata se stesnqva i e normalno da q boli...a kazva6 4e kogato go vkara6 celiq sa6to q bolqlo.....ami normalno...samata vagina e dalga ot8 do 10 cm(e pri vsqka e razlichno, 4ernite imat po-dulboki dokato aziatkite imat po-kusi) ta tvoq e 17(ne se fukai) ama da kajem 4e na neq sa i do6li ot5 do 7cm pove4e fani pomisli malko i 4eti nau4na literatura...puk i tq moje da e bila mn vlajna ama s tqsna vagina...trqq malko mozuk.....ta mai tfa ti e problema....![]()
Ми такьв отг тьрсех..немоа да разбера само кво ме нападате че ми 17Първоначално написано от ragingbull
.. ? Както вече казах неговорим колко ми е а защо е боляло нали..ако искате да пусна тема йеее имам голям к*р ? Та ако има още с научни изказвания без нападки да се изказва по малките пишоци да мьлчат
![]()
![]()
Първоначално написано от EnJoY
На повечето мъже им е 15-17, затова ти казват да не се фукаш.
Боже, боже! На моя мъж му е толкова и не ме боли на задна прашка. Не е нормално да я боли през цялото време. Нормално е няколко месеца след започване на полов живот да я боли в началото.
И моята приятелка я болеше в началото и в някои пози просто не прониквам до край.Първоначално написано от `Death`Whore`
Как ще се кефи с 17санта чувате ли се, на 15 годишни са и толкова че и повече. Може пък да ти е много дебел, вземи го премери
.
imah sy6tiq problem s moq priqtel, toi mi be6e pyrviq i me bole6e bih kazala daje 3 meseca(ne koi znae kva bolka ama...) na nego 4lena mu e 18sm (kakto pri pove4eto mom4eta) i otidoh na lekar , pri koeto se okaza 4e az sym tqsna i tr da mine malko vr da mi se raz6iri vaginata ot samosebe siuspeh
![]()
Вие сте напълно малоумни! 17 сантиметра е доволно голям пенис. И да е повече, няма как да влезе в жената, така че е по-зле за мъже. Колкото и да мислите, че жените се кефят на огромни пениси, толкова по-заблудени сте.
Ами ако се е стегнала или е в началото на половия си живот е нормално.И аз съм така в началото ама като мине време минава.А и ако си ръгал като дървар!
ae pi4 qsno razbraxme 4e pi6kata ti e golqma are sq spri da pi6e6 tapi temi s cel da se poxvali6 mnogo qsno izliza ot cqlata rabota kakva ti e celta trqa si maloumen da nerazbere6 za6to q boli ili da si nekoi na vazrast mejdu 10 i 12(ama4e teoriq vkaraxПървоначално написано от EnJoY
)
Да ти кажа, и мен ме боли, когато с гаджето ми го правим на задна, но межи би това се дължи на факта, че га правим от скоро и може би в начолото е нормално. Но ти казваш, че с приятелката ти сте го правили често и дълго време, значи не би трябвало да я е боляло... А КАкто горе попитаха може би не е било достатъчно овлажнена...? Според мен, размерът не е причината за болката й. А тази болка винаги ли я е имало, при всеки един път?
аз от целия разказ само разбрах че му голям к*ра..още веднъж да беше "споменал" че му е голям няааше да му е за пръв път...сиг супер мн се кефи че не се усеща колко пъти се похвали.. бати дърваря..
Ми вечче почнах да се замсилям че е от овлажняването щото не е всеки пьт боляло но почти всеки пьт може .. А вече няма да коментирам тьпите Ви изказвания за размера миПървоначално написано от Анонимко
... . Година и нещо сме имали постоянен полов живот .. А да питам може ли да е от организма и...или е просто от малка вьзбуда - а това е толкова не логично след като се има на впредвид че секс играта ни е около по 30-40 минути (ние нея си е най обичахме) Лизане близане пипане ауу като си спомняяяяяяяяяя
? А казах ли колко ми е голям хахаха тцтц моля пишете по вьпросите ми !!!
А тя да не би да изсъхва в края на любовната игра?
Да бе точно пьт тогава е най HOTTTTTTTПървоначално написано от `Death`Whore`
ako si misli6 4e s 17.5 pravi6 ne6t ........... hoi se pregledai
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!