- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо е болеше постоянно ?
Първоначално написано от p0w3r
ХАХА ти биология учил ли си ?
2т. забрана за ползване на профил
Ако беше прочел нямаше да питаш. Но от друга страна за това са тези форуми за да попиташ. Ragingbull е прав. Влагалището на жената е доста кусичко и тясно особенно в по ранна възраст. С времето нещата се оправят но все пак влагалището си остава плитко. Нормално мъжете имат 15-17 сантиметра но твойта е малко повечко. 17,5 вече е доста болезнено за женичка на тази възраст. Още повече че тези две пози в които я боли най - много са позите в които може да проникнеш най - дълбоко. Има пози в които не можеш да влезнеш толкова навътре. Като например тази настрани... Има много пози при които не може да проникнеш до край. Прочети някоя книга и виж кои са те.Първоначално написано от ragingbull
G-точката на жената се намира на 2-3 сантиметра на вътре във влагалището. Така че технически само 3,4 сантиметра да си вкараш в нея тя ще скимти от удоволствие. Болката идва като опреш в стената на влагалището.
Не искам да пропусна и факта че има, много рядко, жени които изпитват удоволствие от усещането за натиск върху най - дълбоката част на влагалището. Тези жени обикновенно са манячки на големите фалоси и се кефят от дулбоко проникване. Това обаче са редки случаи. Товита мацка не е от тях. За да и направиш секса само удоволствие без болка направи тези три неща.
1. Винаги смазка
2. Не си го пъхай до край! А пробвайте с нея до къде не я боли и след това не смей да си го вкарваш целия.
3. Не блъскай, а го прави по бавно и нежно. Може да се разблускаш само ако тя те е оторизирала за това. Някой жени обичат болката но чак след като са се възбудили до небесата!
Успех
Как са ти влажни генеталите през презерватива ? освен ако не пускаш семенен секрет преди да свършиш, което не нормално за мъжа, мхм както пиша за 10ти път вземете крем, или отдели половин час преди половия акт да я възбуши, проникваи нежно, не прави бързи движения бавни и плавни и непрекъснато ако е позволено от позата стимулираи клитора
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Enjoy,не мислиш ли,че това е малко лично,та да го разправяш по форуми.Дали ако тя го прочете ще и стане приятно,че разкриваш сексулания ви живот във форум?!И плюс това това нали не е вече твой проблем,тя ти е бивша само неин е.Тя ако иска ще пусне тема.Вярно,че докато сте били заедно е бил 90% неин и 10% твой проблем,защото ти явно не си можал да си направиш кефа като хората.Ама не знам какъв и е смисъла на тая тема сега!!!Ако аз съм тъпа и не разбирам може да ми осбясниш
![]()
*<>*Не е важно,колко пъти ще паднеш,*<>*
*<>* важното е да*<>*
*<>*станеш и да продължиш напред*<>*