- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разделите Любов и Секс
Абе да му се невиди от това, което съм прочел, оставам с впечатление, че във този форъм не пишат нормални хора.
Всички тия на по 15-16, които пишат, ми се струват доста неориентирани и с тотално грешна представа за живота и заобикалящия ги свят. ХОРА земете се стегнете малко......
Според мене тук пишат ВСЯКАКВИ ОТКАЧАЛКИ... айде стига толко.
ti pa si o6te po-golema otka4alka ta da gi 4ete6...a ko lo6o ima...horata se obichat i tfa e ot kakto svqt svetuva.....
да прочетох малко .... и хората на тази възраст 14-15-16-17 мислиш, че се обичат ? те не знаят още за какво става дума ... това тяхното са детски простотии, занимават се с това, за да им е интересно, че по цял ден си нямат работа, вместо да земат да прочетат нещо.. те се занимават с глупости, но ще го осъзнаят когато е късно
e dobre az sum na 18...i kaji mi ti kvo da ne si im ba6ta......da pravat ko si iskat....tfa si e tehen problem, i za6to misli6 4e edno teen-4e na 15 ili 16 ne moje da obi4a.....ami to sega na tazi vazrast ako ne si fanat po nekoe gaje koga??!??! na 20 ili kogato stanat na 30 i da se 4udat posle kvo da pravat v legloto ili s 4oveka koito moje bi obi4at.......i tova sa nai-sladkite godini ot jivota....taka che sega mu e vremeto da luduvat i da se opoznavat, bilo to intimno ili 4isto psihi4eski....a i ne trqbva da sudim vseki...kakto e kazal Hristos....tozi koito NE e gre6en neka pruv hvurli kamuk........taka che sedi miren i ne se kosi za tfa koi kakvo i kak go pravi.......vseki si ima mozuk v glavata nezavisimo v kvo koli4estvo e....![]()
Има модераторски екип, ти какво се косиш ?
2т. забрана за ползване на профил
i ti si prav.......te da si otgovarqt......Първоначално написано от LoRinSeR
Добре съгласен, но мнението не мога да се променя както и да еПървоначално написано от ragingbull
това не е важно, просто исках да кажа аз какво мисля
![]()
Поздрави ..![]()
ragingbull написа:
e dobre az sum na 18...i kaji mi ti kvo da ne si im ba6ta......da pravat ko si iskat....tfa si e tehen problem, i za6to misli6 4e edno teen-4e na 15 ili 16 ne moje da obi4a.....ami to sega na tazi vazrast ako ne si fanat po nekoe gaje koga??!??! na 20 ili kogato stanat na 30 i da se 4udat posle kvo da pravat v legloto ili s 4oveka koito moje bi obi4at.......i tova sa nai-sladkite godini ot jivota....taka che sega mu e vremeto da luduvat i da se opoznavat, bilo to intimno ili 4isto psihi4eski....a i ne trqbva da sudim vseki...kakto e kazal Hristos....tozi koito NE e gre6en neka pruv hvurli kamuk........taka che sedi miren i ne se kosi za tfa koi kakvo i kak go pravi.......vseki si ima mozuk v glavata nezavisimo v kvo koli4estvo e....
evalaMnogo dobre kazano
![]()
![]()
Аз съм на 20 и какво? На 18 го направих за пръв път и тогава хванах първото си истинско гадже. И не се чудя какво да правя в леглото с човека, когото обичам. И той не се чуди, макар да го е правил само с мен, а е на 19 години. Защо да са най-сладките години от живота? Защото батковците могат да ебат момиченцата по-лесно, като им кажат, че ги обичат?
da az puk sum na 18 i go napravih za pruv put na 18, ne 4e sajalqvam, no dosega ne sum imal naistina seriozno gaje koeto da me obicha, se za po1 ili 2 meseca...nekvi takiva gluposti......ne sum opoznal lubovta takava kakvato mi se iska(ne 4e trqbva da tursq idealnata lubov i takava kakvato q iskam) no nqkak sajalqvam 4e ne sum luduval pove4ko kogato trqbva6e..a sega naistina predstoqt trudnite godini.....i smislat na toa koeto kazah be 4e kogato po-otrano opoznae6 kakvo e sex, lubov, moje bi i 6tastie to togava 6te ima6 nqkakva predstava za jivota, dori i minimalna( sq ne kazvam 4e trqq si4ki da po4nat da se e*at o6te ot 12-13-14 godi6ni) no vse pak v dne6no vreme e malko stra6ni4ko da kaje6: az sum na 20-25 imal sum samo 1 ili dve gajeta.....ili neopiten sum.....ne 4e ima ne6to starnno no horata go priemat po razli4en na4in....i kakto kazah vseki si otgovarq za sebe si.....Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Прав си ако всички са като теб така ще да е.Първоначално написано от WWW
Отчаяно търсиш причина за неуспеха си да намериш споделена любов. Това, че не си имал гадже преди 18 или че не си правил секс, няма връзка. Аз съм имала 4 гаджета, и за 4-те ми е пукало и това не ме прави по-нисша от някои момичета, които правят секс от 14 годишни и са се натискали, сваляли и ебали с доста момчета. Даже ми прави чест.
Какво от това, че си имал малко гаджета и че си неопитен? Не позволявай да ти бъде комплекс.