- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ZVETNA BREMENOST
Iskam,da popitam tezi,koito znaqt pove4e po temata.Az znam po priznip, 4e se harakterizira s menstruaziq dokato v su6toto vreme si bremenna,ta vuprosa mi e kum tezi koito sa namerili ot kude da pro4etat,mojete li da mi kajete za haraktersistikite na zvetnata bremenost,a su6to i taka kakva e razlikata m/u zikula po vreme na bremennost i prez ostanaloto vreme(t.e. normalniq)?
az do kolkoto znam e 4e pri cvetnata bremennost cikalat e rozovo-bled ne e 4ervan nz na kolko godini si no tq e rqdko sre6taan i to pri xora nad 18 god tva e ot men![]()
Gledah po edno predavane vednaj.. Nqkfa jena imala nqkaf problem ne pomnq kaf... i otishla na lekar.. i toi i kazal .. "Bremenna si veche v 4 mesec" i taq si izkarala akyla.. Shtoto si imala cikal.. vsichku normalno.. i togava ostanah s vpechatlenieto che cvetna bremennost e sqkash ti nqma nishto.. i daje simptomi nqma.. a vsyshnost si bremenna ..
e 4akai de tq za da e ti6la na lekar zna4i moje i da e usetila ne6to imam predvid prilu6avane i takia ne6ta
e da sigurno e usetila nqkakvi simptomi,no i az po princip znam 4e cvetnata bremennost e kogato cikalat ti si varvi normalno i ni6to ti nqma i posle sled nqkolko meseca razbirash sled kato ti se nadue korema izvednaj![]()
Prilushavane vika.. emi to moje da ti priloshee i kogato ne si bremenna.. za tfa go napisah tei.. Am nz.. i az kakto vijdane ne sam ot nai zapoznatite..Първоначално написано от tra-la-la
e dobre nqkade nekaf sait za tfa nqma li...?!?! Ei mnogo e kovarna taq cvetna bremennost....kak samo 6te te zablodi 4e ne si bremenna...?! Ox i az iskam da razbera pove4e..aide pllss![]()
Аз съм чела,че менструацията не е толоква обилна както нормалното и свършва по-бързо.Но това не е във всички случаи.
До колкото зная аз цветната бременост е, когато при настъпила бременност се появява кървене в определения срок. Това кървене се различава от истинската менструация по това, че е много по-оскъдно и по-краткотрайно.
Мисля, че ако имаш съмнения за цветна бременост трябва незабавно да отидеш на лекар.
абе момичета мъж съм и знам повече бе ....
ами аз знам само че продължава 4 дена и е в по-малки количества... иди на лекар..![]()