.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

vapros kum si4ki momi4eta

Zdraveite momi4eta po kakvi mom4eta si padate i vednaga li im puskate za S*X??

Guest
    Бетовен.. а въх пич уби рибата от сякаде... въх.. да виждат са и са ебат на мястото кадет са видях. хахах дорбе... по кви си падат... ми всяка с различен вкус бе ... а въхх

Мега фен
    С мъжа веднага се изчукахме - на стълбите на Народната библиотека.

Mi tova da kaje6 mi az haresvam takiva mom4eta(rusi,sineoki,tymni,svetli)za men tova e typo moje6 da haresva6 edin tip mom4eta a ds ase vlubi6 v korenno razli4no mom4e!Vsi4ko e himiq 4ovek ne izbira v koi 6te se vlubi! A otnosno sex-a ne mislq 4e vednaga trqbva da si legne6 s nego!
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Бетовен.. а въх пич уби рибата от сякаде... въх.. да виждат са и са ебат на мястото кадет са видях. хахах дорбе... по кви си падат... ми всяка с различен вкус бе ... а въхх
    xaxaaxxaaxaxxaxaxaxaxaxa verno ei toq pi4 me ubi ei =D>
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

spored men vajen e haraktera moje da si grozen ama ako si pekan seki 6e ti obarne vnimanie a kogato stava duma za sex mmmm......ne stava tolkova lesno zavisi ot momi4eto no......povqrvai mi ponqkoga van6niqt vid ne e ni6to izpitvala sam go ina4e predi si misleh 4e e glupost kak moje nqkav grozen dran dran e ne kazvam 4e trebe da e sia 4ak pak mn grozen ama....abe ti si znae6:}}}}}}}}}}}}

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не правихме веднага секс,а доста след това и си падам по мъже,за коите сексът не е най-важното във връзката!

Мега фен Аватара на koalka
    Падам си само по моето момче и не пускам на никой друг секс.

Повече от фен
    Ne moga da dam to4en tip mom4e,a 6to se otnasq do sex-a...tvurdo ne.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си