- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ебах майка си ПОМОЩ
Снощи наебах майка си и докато е ебах си прибра баща ми посини ми окото и каза да изчезвам от нас като взех да излизам и той ми вика ела и ми вкара в спалнята и вика ся ше ебем двамата.Почнахме той я чука а тя ми прави свирики после той беше отдолу а аз и ебах анално.По едно влеме сестра ми стана тя е 5 клас и дойде щото много шум вдигахме.Включи си и тя обаче беше девствена баща ми я отвори аз си ги връткахме ту аз сестра ми ту майка ми и обратно.
Та проблема ми е дали не са забременяли щото много здраво им се изпразвахме с баща ми в устите им и те казаха че било супер.![]()
![]()
Какава помощ искаш, че си тъпак ли ? Ем не мога да ти хелпна
093BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
212.104.122.24
pf,ti malumen li si we???basi izmishliotinite!mislish li,che nqkoi shte ti povqrva...hahahahaha
Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!
i o4akva6 da se hvana?![]()
![]()
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
mom4e ti ne si nared!!!!kak moje da izmislq6 takiva raboti!?!?!?nujen ti e psihoanalitik!!!!
ehe povqrvah ti are ela i u nas!:}abe mai nikoi nqma da ti povqrva sry pi4 ama........ne6to ne se vrazva a tui s sestrati e za kapak 5 klas na4i tq e na 12 godini haha tq sigurno e visoka kolkoto tvoita raka!~abe nie ne sme tapi vse pak i kakvo iska6 da ti pomagame da otidem da kupim test za bremennost li e heheh ti si mn umen:}}}}}}}}}}}}
BASI BOLNIQ MOZAK, KVOI TVA NE6TO![]()
Еми да що ебати от тоя форум по тъп не бех виждал пълен с заблудени деца.Ае баста бре вие ставате с вас само пишки да си правиме за нищо друга
Ти си извратен бе![]()
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Haha tykmo mi beshe typo.. i sq se razveselih.. gotina temichka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znae6 li kakva ПОМОЩ ti trqbva - medicinska.....Ot psihiatur ima6 nujda, qko zle si be 4ovek. Maitap maitap ama kak moje da izmislq6 takiva ne6ta be....maika ti, ba6ta ti, sestra ti.... ne ne ti ne si v red. Mnogo izvraten mnogo![]()
![]()
![]()
Fuck is good, fuck is funny.
A lot of people fuck for money.
If ypu think the fuck is funny....
fuck yourself and save your money!
e kak moje da pi6e6 takiva izvrateni raboti na k1f se prai6? iska6 da pokaje6 kolko si t1p ili kakvo...? 6to pone ne vzehte i ku4eto i nego da naebete malko![]()
![]()
![]()
![]()
haha nqkoi sa tragnali kam ''jaltata ka6ta''
Dobre to buzici maitapi ama tvoeto minava granicata!Vqrvai mi ako te poznavax MNOGO 6TE6E DA SI IZPATI6!Eeeeee abe ti normalen li si be kreten!?
Ti ......ela ela az 6te ti pomogna,taka 6te ti pomogna 4e kato me vidi6 6te ti4a6 v curkvate!Eee seriozno vi kazvam po-bolen mozuk ne bqx sre6tala!kak moje da su6testvytat xora s tolkova 4eren xymor!??
![]()
![]()
TUPANARI BOL!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Хаахахахах леле баткоо,тая тема ме спука от смях!Нека има повече такива,брато жив и здрав да си,темата ме размя от сърце!Хахахаах![]()
Много развихрена фантазия си имаш.Браво...а сега насочи усилията си (които изглежда влагаш в писане на глупости) в някоя ползотворна дейност вместо да ни занимаваш с тъпотии.
Много ще ми бъде интересно,ако баща ти прочете това което си написал...ще го е срам,че те е създал,а за майка ти и сестра ти да не говорим!Много ги обичаш и уважаваш...чак да ти се възхити човек!![]()
da prav e dqdo fu4o mn me razmq lud si ei xaxaaПървоначално написано от dqdo fu4o
male izrod
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
i o4akva6 da se hvana?
xaxaxaxaxaaxxaxaxaxaaxaxaxxaxaxax nema takovaa axxaaxxxaaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
macka123 avtora sigurnu o4akva da se hvane6, to e qsno 4e nqma da se hvane6, ima li smisul da go pi6e6 we? Bahtio maloumnata pu*ka.![]()
![]()
Izvraten si ...
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Ти си поредния простак, който си няма друга работа и е решил да пише тъпи теми по форумите. Нима очакваш, че някой ще повярва на тези глупости? Вземи отиди на лекар и се прегледай, защото определено нещо ти хлопа. Дано модераторите скоро заключат темата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И кой каза........
1