- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Otchaqna samm..:(
Zdr na vsichki.Nadqvam se da ne vi prozvuchi tapo i jalko.Ot 2 dena imam breketi na zabite i si mislq,che tova shte povliqe na sex-a s priqtelq mi...mislq si che e gadno da celuvash momiche s nekfi jeleza,dori edna svirkka nema moga mu napraq...Toi mi kaza che nikak ne go burka,che imam breketi,no imam chuvstvoto che go otblaskva.Dadqvam se da si e kakto predi.Dovechera shte vidq...No az useshtam prosto....![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Махни ги бе!Ако някоя тръгне да ми прави свирка с некфи железа ем шелезата ше начупя ем зъбите и ше си ги обира после!Махни ги гадно е!Първоначално написано от Kotetoto
![]()
dqdo fu4o lesno ti e da kaje6 mahni gi ako bqh na neino mqsto 6teh da si ostana s tqh dori i tova da zna4i da skysam s gadjeto vyda mi e mn po vajen ot nqkvo si mom4e kolkoto i da go obi4am ako i toi me obi4a 6te me razbere i daje 6te se kefi edna priqtelka ima breketi i mn i se kefi moje da si smeni tam nqkvi si lasti4eta li nzn kak se vika to4no i da stanat cvetni ako imah krivi zybi i az 6tqh da si sloja mn e qko ne se ot4aivai mila 6te svikni6 i 6te te kefat posle !!!
Gluposti.. ne go slushai.. I az nosq breketi.. i nqmam nikakvi problemi.. Do sega nito vednaj ne sym usetila nqkoi da me otblasne zaradi tqh.. Ne se pritesnqvai.. Toi ne e s teb zashtoto nqmash jeleza za da te zareje sega zashtoto si slojila.. A pyk kato gi mahnesh she imash nai qkata usmivka na sveta.. Mahni toq kompleksiran pogled vyrhu neshtata i si gledai kefa![]()
Ако можеш да ги махаш когато поискаш,докато си с гаджето ги сваляй и после пак си ги слагай.Ако не бива да ги махаш,известно време няма да му правиш свирки (ще го преживее,споко),а от идеята ти за гнусотата...нима мислиш,че гаджето ти се гнуси от това?Той те обича,със или без брекети.Това ще създаде някои промени,но не е фатално.Приятелят ти вероятно разбира,че тези брекети все пак са за твоето здраве(в случая на зъбите).Ами това е все едно да си счупиш крак (не ти го пожелавам) и него да го е гнус от гипса или от теб.А това със брекетите е далеч по-леко положение отколкото с гипс на крака,така че - спокойно! - можеше да е по-зле.И повярвай,него не го е гнус.Ако истински те обича,брекетите няма да му правят голямо впечатление.
ne mu varvai.....si4ko 6te bude nared, poznavam mn momi4eta koito nosqt ili noseha breketi i si bqha i sa hubavi...i pomisli malko, sled kato gi svali6 6te ima6 po-hubavi i po-pravi zubi, koeto ozna4ava super usmivka...taka 4e nqma za ko da se kosi6.....pogledni ot hubavata strana...a 6to se otnasq do svirkata...ami taka ili ina4e za svirkata ne trqbvat zubi...zna4i ne trqbvat i breketi....6te svikne6...i usleh!!!!!![]()
![]()
![]()
nesa pritesnqvai toi ako durji istinski za teb tova ne e nikav problem po vajno e da ti sa izpravqt zubkite no si gi i nesa pritesnqvai
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Nqma ot kakvo da se pritesnqva6!![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
съгласна съмс предишните без оня глупак дядо некъв си
Зъбите не участват нито в целувката, нито в свирката. Просто трябва много да внимаваш, особено при свирките.
Мииии тъй де щ еси непълноценна в секса определено пък него колко му пречеи само той си знае ще разбереш с времето .
Blagodarq vi mnogo za podkrepata...Veche razbrah,che v tozi forum ima super qki hora...Strashni ste![]()
![]()
![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
spokoino i az imah breketi i vaob6te ne mi pre4eha da prava svirki.priqtelqt mi kaza 4e e kakto predi nikakva razlika.i vse pak posle 6te ima gadje sas super usmivka![]()
Да, наистина няма за какво да се притесняваш, брекетите не пречат нито на целувките нито на свирките![]()
stiga be...momichetio i e kofti, a ti i go pravish o6te po-koftiПървоначално написано от dqdo fu4o
093BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
212.104.122.24