- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко сте високи? За момичетата..
Еми на почти 14 години съм и съм висока някъде 1.67 може да е малко повече ма не съм се мерила на скоро...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
158-9 см , на 17 съм кажи речи .Видяло се е , че повече няма да раста (или поне не много) , но и не ми пука вече.![]()
az sam na 17 i sam 1.73 mnogo si se radvam kat sloja viso4ki obuv4ici staam blizo 1.80.kat bqh po-malka se 4uvstvah kat njkoi mutant ama sq si se kefa na viso4inata \/
kolkot po-visoko tolkoz po-dobre(ama ne pove4e ot 1.80
)
Az napravo sym mutant na 16 179cm i 53kg
ami... az sym dosta nisi4ka......![]()
na 13 sym...153 sm.
на 13 1.64 искам повечееееееееее![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Ам аз съм на 15 и съм висока 175см, това ми е достатъчно даже ми е в повечко, давам на заем или напрао подарявам![]()
Аз съм 1.70 висока![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
na 14 sam i sam 1.67 mi nz....![]()
На 13 съм и съм висока 1,68.![]()
ахъм аз гоня 175 май:/...а съм на 16
ами някаде 175 ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
18 godini 167smi kato cheta kolko ste visoki vsichki deto ste po malkki ot men se chustvam dosta niska
Az sum na 19godini i sum visoka 1,74 :P
1,70
be careful what you wish for 'cause you just might get it
180sm! na 18 godini! nadqvam se da ne porasna nito mm pove4e!!!![]()
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
14 godini visoka s1m 1.67,teja 55 kg![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Аз съм на 20 и съм висока 170 см. Добре или зле такова е положението![]()
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
на 14 съм, до скоро си мислех, че съм 160, но се оказа, че съм по-малко .. към 156-7 ..![]()
![]()
az sam na 16 i sam 172 i kat gledam moje i 175 da stanem
OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE
Почти на 14 и съм 154![]()
![]()
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
на 19 и съм 177![]()
*Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
*Никога не е късно да направиш на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по-мръсно!
16g. 176sm 54kg![]()
Jenite predpo4itat da sa po-skoro krasivi,otkolkoto umni,zashtoto mujete po-dobre vijdat,otkolkoto mislqt..