.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 104

Re: ЕЙ ТВА НОРМАЛНО ЛИ Е??????

..

Че е нормално да го правят-нормално е, но не мисля че е нормално да го правят пред теб...
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Auuu IZROD6TINA !!!Boje kakvi hora ima na toq svqt......
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Еми моя съвет е ... или бележка както казват, но най-добре е един хубав разговор със зрели хора. Моля те.. поговори с тях. Налага се. Можеш да го направиш.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    xaxaxaxa mi kvo da ti kaja perf semeistvo neka da se eb*t horata

Guest
    a ti pravila li si sex do sega?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az ne sym

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_hilary
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az ne sym
    A mastyrbira6 li ?

haha

Да наистина седнете някоя фечер и погофорете сериозно и на мен не би ми било хубуу да фидя наще как се 4укат нищо че не съм ги сфарфал де (ф тяхната стая)
    Ku ma FuchU za MaRkuChu De La SpeRma La GargaRa !
    No Chalga No cry !

Фен
    Град
    Където Там
    извикай си приятел и почни да правиш секс с него пред тях да им покажеш как се чувстваш когато те го правят пред тебе

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Oh ujas gorkata.Na6te pyk si pravqt nameci za sex pred men i si mislqt 4e ni6to ne vdqvam i samo tova me ujasava da ne govorim kat se zakliu4at v spalnqta i gi 4uvam . Kakto i da e moito e priemlivo ama tova tvoito na ni6to ne prili4a!!!Spored men govori s maika ti nai-dobre za tova ne6to i kaji 4e ne ti e nikak priqtno i predpolagam 4e 6te ima nqkakf efekt

Повече от фен
    А ужЪс ! Мама и татко никога не са правили подобно нещо пред мен,нито и ще направят,аз също няма да постъпя така пред детето си колкото и да си мисля,че не разбира ...
    Ох извинявай,ама ваште са адски извратени

ebati roditelitezaklevam se,pogovori s tqh nai dobre taka ako gvori6 pred treto lice koeto da govori s tqh moje da ti se karat posle."tova e li4niq ni jivot za6to go razkazva6 izvan semeistvoto"znae li 4ovek,ta pogovori s tqh nikak ne e normalno da se 4ukat taka pred teb :}
    Nie moje6tite,vodeni ot neznae6tite,var6im nevazmojnoto za kefa na neblagodarnite.I sme napravili tolkoa mn.,s tolkova malko,za tolkova dalgo vreme,4e ve4e sme se kvalificirali da pravim vsi4ko ot ni6to.

Град
    Сандански
    Незнам какво да кажа! Може би не трябва да им обръщаш голямо внимание,но ако ги видиш отновоизлез навън

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Говори с майка ти поне...с баща ти ще е по-трудно, но събери смелост и бягай при мама, защото наистина това, което разказваш е много извратено
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Фен
    Град
    Pazardjik
    e kvo ne e lo6o da pravqt sex samo 4e ne e mn gotino da go pravqt pred teb 6to ne zeme6 da im kaje6 4e ne iska6 da gi gleda6 i tva e ...
    S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!

Град
    Пред учебника
    Първо ще ти кажа, че съм 60 % сигурен, че лъжеш. И все пак ако казваш истината. Искам да разбера ... дали това че са го правили пред теб е от сексуален глад или става дума за накяква форма на инцест.
    Интересно е че и двамата нямат против да го правят пред теб. Кажи ми някой неща.

1. Какво работят ваще?
    2. Забелязаваш ли кой от двамата е по-перверзен (извинявам се заопределението)?
    3. На теб някога ... правили ли са ти намек или нещо ... каквото и да е. И разговарят ли с теб на сексуална тема и ако да ... има ли нещо по-особено, което ти казват или те питат. Най-вече поговори с тях. И ги питай защот го правят пред теб. Кажи ми какво са ти отговорили.

navigatoraa
    Guest
    аре кво стана А?? говори ли с ваще >>??

ami zasega ne sa go povtorili,kazah 4e ne mi e priqtno i sprqha..za 6tastie

Съжалявам , но наистина не е нормално да го правят пред теб !!
    ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Apf..zabii im go toq vapros an tqh ei t'va noromalno lie deto go pravite pred men..kaj iim vsi4ko i dano mirqsat

радват се на живота
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Ne , ne e normalno .Te sa izvrateni ! Kaji im go i tolkoz !

Поговори с тях и им кажи че ги разбираш както и нуждите им но ги помоли да не го правят в твое присъствие защото не ти е приятно
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

Цитирай Първоначално написано от SinisterDoll
    А ужЪс ! Мама и татко никога не са правили подобно нещо пред мен,нито и ще направят,аз също няма да постъпя така пред детето си колкото и да си мисля,че не разбира ...
    Ох извинявай,ама ваште са адски извратени
    +1
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си