.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    sladkata Nini
    Guest

Moderated: Била ли сте първата на някого? Гордеете ли се?

zdrasti na all. vaprosat e za momi4eta - kogato go napravihte za parvi pat,mom4eto be6e li i to devstveno? Gordeete li se s tova 4e ste bila parvata na nqkogo? I izob6to - bila li ste parvata na nqkogo ?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Фен
    Град
    sofia
    Ami az su6to ne bqh s devstveno mom4e i tui kato sum si vse o6te s purviqt ne sum bila purva na nikogo,no ako mu bqh purvata bih bila mn 6tastliva,za6tyoto imenno na men e podaril tova,koeto i az na nego!Ima oba4e i dr variant,kogato i dvamata sa devstveni veroqtnostta ot nqkoq po-gol izdunka ot neopitnost e po-golqma!
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Супер фен Аватара на pinki
    E az vse o6te sum devstvena de no,ako sum purvata na mom4eto koeto obi4am bih bila mn 6tastliva,za6tyoto imenno na men e podaril tova,koeto i az na nego!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не, не му бях първата (все пак беше на 20)
    апък и не бих искала да го правя с някой девственик
    опитният човек си е друго нещо :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Ne,dosega nesam bila parvata na nikoi i ne bih iskala.Mislq,che e mnogo po-dobre da te otvori nqkoi po-opiten,a ne nqkoi deto nz kvo pravi....
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Guest
    valantain_love и Kotetoto да, ама за да има някой по-опитен не следва ли, че някоя опитна жена трябва да го понаучи на нещо?
    вие пък егати претенциите! Аз даже бих се почувствала поласкана ако някой девственик иска да го направи точно с мен за първи път
    И аз съм девствена бтв, но гаджето ми не е, е само веднъж го е правил. ма поне няма да е някфо светкавично и мн болезнено

Guest
    Nie pak i dvamata si bqhme devstveni. I wow ..poznaite kakvo .....nqmashe zemetresenie ili neshto takova, lol. Tc, tc ..da te otvori nqkoi po opiten ..a posle momchetata bili nechuvstvitelni. I za dvamata beshe neshto specialno i sega sme si zaedno veche dve godini. Derzaite mladeji.

Никога не съм го правила с девствено момче, а и надявам се да не ми се случва.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    тва не са претенции, изказвам си мнението и предпочитанията
    разбира се ако ходя с някой, който е девствен, но го обичам, няма да му кажа "иди при някоя желаеща да си направиш сефтето, че тогава ми звънни"
    но все пак... по-добре да не ми се случва
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Emi ne mu bqh purvata,no ne sajalqvam za tova,za6toto predpo4itam da znae kakvo pravi-vse pak trqbva da me pazi(kakto i az samata).

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мм първия ми път не беше с девствено момче...А сега с приятеля ми още не сме правили секс ама сигурно пак ще ми е катоп първи път че мина мн време от предния...а и този път наистина се обичаме.На него определено няма да му е първият път.
    Иначе когато аз добия доволно опит сигурно даже би било яко да съм първата на някого...Ще водя аз и тн...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az sym go pravila samo s edno momche.. I toi ne beshe devstven.. Sledovatelno i ne sym bila pyrvata na nikoi

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И на двама ни беше за порви път и какво-добре си беше и аз съм си доволна.А относно как съм се почувствала ами готино ми е да знам,че друга не го е докосвала,а и няма големи изисквания и очаквания в секса и всичко го кефи!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna

Re: A VIE ?

Цитирай Първоначално написано от sladkata Nini
    zdrasti na all. vaprosat e za momi4eta - kogato go napravihte za parvi pat,mom4eto be6e li i to devstveno? Gordeete li se s tova 4e ste bila parvata na nqkogo? I izob6to - bila li ste parvata na nqkogo ?

Ami , az ne sum bila 1-vata na nqkogo , ama i neiskam da buda , osven ako ne go obicham

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    И двамата бяхме девствени. И така беше хубаво, защото в началото не бяхме въобще уверени исега като си спомняме се усмихваме.Заедно си изградихме стил,предпочитая и тн.Радвам се,че му бях първа.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Първият ми път не бешее с девствено момче,но не виждам нищо лощо в това да съм първата на някое момче,ако му се кефя.Всеки си има първи път.

Цитирай Първоначално написано от pinki
    E az vse o6te sum devstvena de no,ako sum purvata na mom4eto koeto obi4am bih bila mn 6tastliva,za6tyoto imenno na men e podaril tova,koeto i az na nego!

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    не, не му бях първата
    опитният човек си е друго нещо :P

Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами и двамата много се обичаме и го искахме.И двамата бяхме девствени.

Еми аз и приятеля ми си доставихме удоволствието аз да съм му първатаи той на мен. Все още съм с него и съм много щастлива, че го познавам и много си го обичам.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    Първият ми път не бешее с девствено момче,но не виждам нищо лощо в това да съм първата на някое момче,ако му се кефя.Всеки си има първи път.
    хихихиххихихихиххихихи
    НАЛИ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love

А няма ли да се почувстваш някак по-авторитетна и властна, ако го направиш с някой девственик?
    Представи си само: Ти ще си неговата напътственичка, неговата учителка. Няма ли чувството да е поне малко възвишено? Помисли. ;]

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Никога не съм го правила с девствено момче, а и надявам се да не ми се случва.
    Това как прозвуча само...Сякаш девствените момчета са прокажени.Е стига де,недейте така.Това е дискриминация спрямо девсвените момченца. Как тогава ще си намерят някоя опитна кака да ги научи?

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    И двамата бяхме девствени. И така беше хубаво, защото в началото не бяхме въобще уверени исега като си спомняме се усмихваме.Заедно си изградихме стил,предпочитая и тн.Радвам се,че му бях първа.
    И при мен с приятеля ми е така.В началото беше леееко трагично наистина,но сега като се сетим за това ни е забавно.Аз също се радвам че му бях първа на приятеля ми

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си