.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Toi
    Guest

Pak za obezkosmiavane pri momcheta...

Znachi polojenieto pri men e slednoto:
    Reshih za pyrvi pyt predi okolo mesec da se obezkosmia na korema i gyrdite zashtoto me drazneha ujasno mnogo kosmite (mnogo daje biah zakysnial). Izpolzvah epilator. Na korema boleshe. Na gyrdite edva go iztyrpiah. Sled tova na korema niamah problem, no na gyrdite vednaga mi izliazoha cherveni tochki i kryv (ot naraniavaneto na kojata pri izlizane na korena) i se izchervih. Edva spah. Obache efekta beshe traen. Kato cialo biah dovolen, no dosta ot tochkite oshte si sediat i ne znam kakvo da gi pravia.
    Sled tova kato zapochnaha pak da se poiaviavat kosmite reshih da probvam s depilirashta piana na Veet za dush. Mnogo losha ideia. Celia se izchervih ujasno mnogo. Tozi pyt i pod mishnicite ia izpolzvah, kydeto mi poteche dosta kryv. Sledvah instrukciite tochno. Izpolzvah ia niakolko pyti (prez >48h) no stranichnite efekti za ujasni, inache rezultata e dobyr no netraen. Maika mi se podludi kato me vidia, nein problem, az ne se ponasiam kato gorila. Sega pianata svyrshi i az sym pred slednia izbor:

1) ot syvetite tuk ostavam s vpechatlenie che ne e losha ideiata s mashinka za podstrigvane i utre smiatam da opitam s neia (pone e bezplatno i byrzo).

2) ako ne stane s mashinkata mislia da opitam s waxing lentichkite na Veet. Chuvam che sa malko skypichki i predpolagam shte boli kolkoto s epilatora, no pone se nadiavam da stane po-byrzo.

Iskam da vi popitam i vas za syvet. Niakoi vijdal li e v BG Veet for Men? Az bih si kupil ot tiah ako ima, no to v taia dyrjava nishto niama...kakto i da e skoro se maham i tam kydeto otivam ima.

Samo ne predlagaite kozmetik. Niama da otida. I sam moga da se spravia s tezi problemi i predpochitam da dam pari za Veet otkolkoto na niakva si kozmetichka. Ai siktir, ne sym tolkova nejen.

A otnosno brysneneto na krakata i rycete kakvo vi e mnenieto? Dali e dobro kato idiea? Na men malko geisko mi se struva, a i taka kato govoria s priateli i te sa na tova mnenie. Kosmite po krakata i rycete ne prechat i opredeleno ne vliaiat na higienata, a i niama da si slagam kysa polichka ia...myj sym vse pak.

Бръснене

За краката и ръцете не ти препоръчвам. Проблема с депилиращия крем ти е бил, че не си тествал първоначално крема. На всеки един крем пише "Намажете малка част от тялото си и след като премахнете крема вижте дали ще си появи някакво дразнене" или нещо подобно. Изглежда си алергичен към някоя от съставките на крема. Аз лично действам със самобръсначка.

tq_i_toi
    Guest

nnn

da otide6 na kola maska ne e stramno a daje pohvalno..v na6iq grad nikoi ne se 4isti u doma sam,a hodi pri svoqta kozmeti4ka..otidi -efekta e dalgotraen,i mnogo po-lesno e nqkoi da ti gi mahne .a ne sa da se ma4i6..povqrvai mi!!!!!!otidi-nqma da sgre6i6,,,(da otide6 na kozmetik ne e sramno i ne e za "nejni",a daje e za predpo4itane,,,)tuk ,v na6iq grad ako nqkoi ne e 4ist-(da se obeskosmqva),e 4aaaak ne6to kato ____stranno____za6toto mnogooo momo4eta i maje sa 4isti-otgore,do dolu!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Някой те е излъгал,че лентичките са скъпи.Поне оттам,откъдето аз си взимам(Вийт),са по 1лв лентичката...но не винаги хваща всички косми.Трябва да са по-дългички,а не просто наболи
    Доколкото дали е гейско или не....защо момчетата сте си втълпили,че е гейско да си махате космите по краката?Много по-яко е без тях.Де да знам....поне ръцете!На ръцете не са много приятни...е,зависи!Ако имаш малки тънки косъмчета,не ги махай.Но ако са ти гъсти и т.н.....ЕПИЛАТОР!Или лентички или самобръсначка или каквото и да било.За мен не е гейско момче дори да си почиства веждите....кво лошо има?Даже е по-хубаво,защото показва,че индивидът се грижи за своя външен вид.В крайна сметка защо ние,представителките на женския пол,трябва да отделяме средно по 3 часа на ден най-малко за тва как изглеждаме,а вие дори не си махате космите по краката...минавате с едното бръснене,прическа,парфюм и готово!
    Е,поне те поздравявам за смелостта да си обезкосмиш гърдите и корема...така е мн яко!
    :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си