- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля Ви за съвет:(
аре да те видим тебе като станеш на 33 и някой като ти каже, едва ли не че си дърт да те видим как ще се почувстваш! тъпа кур*а нещастна! понеже мн разбира! аз пък казвам да отидеш щото поне ще те научи на нещо и никоя тъпачка като мн в този форум няма да каже, че съжалява, че е с тебе щото си девственик...Първоначално написано от maybelline
Не ми се струва достатучно реална.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Awe shtom shte ima ko da ebesh tichai kvo is se zamislql bqgai che da ne te otpratq s ritnici![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Първоначално написано от Diablo
qhhqhqhqhqhqhqqhqhqh kyv e toq film weeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Един човек ми липсва и всичко е безлично. Един човек, всъщност всичко!
Taq nqma li muj beeeeeeee..... pisna mi ot takiva lelki.Moqt e na 27, az sushto, a mu naletq edna na moreto, na 45 godini, shtqh da q biq. Da si gledat tqhnata rabota, da si hvanat muje na tqhnata vuzrast. Ujaaaaaaaaaaaaaas.Първоначално написано от Diablo
![]()
Е, вие съвсем ги отписахте. 33 години са си млада жена![]()
Мда. Имаше една друга приказка. Като е на 30 какво, няма и влезе ли ?Първоначално написано от Night_Knight
![]()
хич не се чуди а отивай !
На тези години жената е напълно наясно със себе си- знае какво и харесва , и как да го получи...
знае и как да се предпази...от такава "връзка " можеш да имаш само полза
успех !
33 години е зряла работа нападаи еиПървоначално написано от Diablo
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
hahhaha baba mi e svobodnaako iskash moga da vi zapoznaq
![]()
amiiiii q q opishi i shti kaja struva li si ili ne![]()
хихихи ем ти иди да на*** някоя пенсионерка и ем като пукне 6те те направи богат![]()
![]()
дръвник... "няколко дни по- късно"...
кво 4акаш бе, покана по пощата??
смело напред. сложи презерватив щото не я знаеш много ква е. от там нататък да не ти пука, ако ти харесва мацката давай!
И моята е свободна щото дедото не ставаПървоначално написано от christina_aguilera
![]()
![]()
Т'ва е нещо интересно
Бас ловя че майка ти е по-млада от въпросната комшийка
Ще се получи интересен... парадокс така да го наречем... майката на децата ви ще се окаже по-стара от бабата![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Въйй да ви кажа и аз имах подобен проблем.Вчера баба Гинка и дядо Добри от долния етаж ме поканоха да си праим оргийка с некфи дуги старци от пенсионерския клуб.И аз кфо да прая загореличак бях и викам ми хуу ай.И на другия ден слизам аз на долния етаж бях си избръснал патката специално за случая да не оплаша бабата,и кфо да вида събрали се 20 пенсии ма голи както майка ги е родила незнам май даже на един майка му беше там.Аз тъи са постреснах малко отначало ма кфо да прая загореличак бях и почнахме се.Сичко се чудеше как да се докопа до мене (видеха нещо по младо и откачиха) ма аз кат я погледна бабата тя збръчкана от сякаде и трудничко ми беше да разбера точно къде да го ръгна.Мъчих са мъчих са и накрая му фанах цаката.Обаче да знаете 79 годишна кат си свали ченето праи перфектна свирка. Абе общо взето добре мина само дето един си беше забравил очилата и по погрешка ме мушна отзад (нз може и да е било нарочно) чи после ме боля дупенцето 2 дена.Имаше и ч трагичен случаи дядо Трендафил бог да го прости получи инфарт,така че му турсим заместник ако има някой заинтересован да пиши.
Темата е стара!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!