- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Средно по колко пъти в седмицата правите секс?
Zdraveite!Iskam da vi popitam sredno po kolko pati v sedmicata pravite SeX.....![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
sredno 5 6 puti v sedmicata
eheeeeeeee mnogo bee ne ti li omrazva?Първоначално написано от princeskata
![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
а на теб не ти ли омрузва да пускаш повтарящи се теми.
093BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
212.104.122.24
да има такива теми.. а иначе около 4-5 пъти,че и пове4е.,според настроението![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
qqq mlakvai kaf ti e problema???Koi te kara da otgovarq6.Amm?Първоначално написано от BSplayer
..
2-3 puti........![]()
i az nai-mnogo 3pati...ako go praq poveche ne mi e hubavoПървоначално написано от chteriana
![]()
..
mi predi bqh pusnal edna tema 4e jena mi iska mn sex,i vseki den pravehme sex...a sega po-rqdko 4-5-6-7-8-9 patiebavam se 4-5
![]()
bah mama mu . vie var6eete pove4e ot Dqdo Stef4o be.![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
ami po mnogo![]()
няма регламентирано. Когато го искат и двамата се прави секс. не може да кажеш ще правим секс 5 пъти на седмица и вече идва края на седмицата пак вие сте направили само 3 и давай щот ще изтарвем нормата или сте направили 5 и ви се иска още ама няма до понеделник суша. Това е скучна тема за мен. секи прави секс по колкото му се прави заедно с партниора си![]()
![]()
Ами,ако бъдем точни 0 пъти седмично.Първоначално написано от Kotetoto
![]()
тая па! яз не съм правила от половин година тя ме пита в седмицата...
Зависи от свободното време. За настроението - гаджето ми няма да ме остави вкиснат. Нито пък аз нея тъй че винаги има атмосфера.
Така де...ама и нещо друго, вие да не живеете заедно???Първоначално написано от Kotetoto
Аз лично, немога да си го представя иначе, как успявате толкова пъти в седмицата...аз лично работя в друг град и честно да ви кажа, доволен съм и на веднъж в седмицата,че понякога и без, ама в крайна сметка за 2 почивни дни, колко бе хора?-държа да отбележа, да не ми говорите да изневерявам, щотото ако някой ми каже, че мъж неможе да издържи 5 дни без секс-ще кажа ебаси мъжа-честно!
ami ne jiveem zaedno , ama sme kom6ii i vinagi kogato ni se priiska se namirame malko vreme![]()
Това е добре, в такъв случай...Първоначално написано от princeskata
![]()
За жалост по-рядко отколкото ми се иска-1 рядко 2!
sega si nqma prqtelka taka ,4e ot nqkolko sedmici sam na SUHO![]()