.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

D1n'Only
    Guest

Ami ako toi e istinskata mi lubov...?

Adski mnogo obi4am edno mom4e,no mejdy nas nqma da stane ni6to.Vluben e v dryga i iska da sme samo mn dobri priqteli,no nqma da razkazvam istoriqta.Prosto iskax da spodelq ne6to,za koeto se zamislix i da razbera kakvo mislite.Znam,4e trqbva da zabravq tova mom4e.Vsi4ki mi kazvat,4e 6te mi e trydno,no trqbva da izlizam s drygi mom4eta i s vremeto 6te go zabravq i bolkata 6te otmine.Az oba4e se zamislix,nali kazvat,4e istinskata lubov ne ymira?Ami ako toi e istinskata mi lubov...Az opredeleno izpitvam adski silni 4yvstva kum nego i go obi4am,no dali e istinskata lubov.Ami ako ne go zabravq... P.S. Az sum na 16

Mila za lubovta mehdu momiche i momche sa nujni dvama.tai che tvoita nepovtorima lubov ne e s nego spokoino

Супер фен
    И аз така си мислех преди повече от половин година....колко много време е минало Нека ти кажа какво се случи при мен...запознах се с Него,определено симпатично момче,контактувахме,сближи хме се.Тогава забелязах неговите симпатии,а може би беше нещо повече?!И така си мислех,че ми е в кърпа вързан,но аз наивното дете тръгнах с друг.Защо ли?!Не знам...дори не го харесвах!Така развалих всичко....след време го зарязах оня,но беше късно,той тръгна с момичето,с което е и до днес.А заради тази моя грешка,аз се самоизяждах...какви са последствията?!Едно невероятно приятелство,силни приятелски чувства и все пак,когато чуя една песничка няма как да не ми се насълзят очите!Просто той беше....идеалния,но беше!Сега нещата са толкова по-различни.От 5 месеца съм с момче,което се превърна не просто в част от живота ми,а в част от мен...а онзи ли?!Той знае и най-малката подробност за мен...едва ли някога ще го забравя и едва ли някога бих могла да го погледна и да не се усмихна(дори и само вътрешно) Мисълта ми е,че след време любовта преминава в друга фаза... в моя случай прекрасно приятелство със много спомени,често се споглеждаме...абе много е странно,но е интересно.Пожелавам ти един ден и ти да разбереш,че истинската любов в действителност не се забравя,но определено се изменя
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    nz spored men ne e zaduljitelno istinskata liubov da e spodelena, sko do takava stepen si otdaden na nqkoi, ako use6ta6 vsqka negova misul, ako znae6 vsqko negovo jelanie, ako si gotov da jertva6 sobstvenoto si 6tastie i sam si gotov da strada6,za da bude 6tastliv toi, ako vuv vseki moment si napulno gotov da mu pomogne6 i da se li6i6 ot sukroveni i cenni ne6ta...za mene tova e istinskata liubov. estestveno kogato e spodelena stava "vul6ebstvoto" no kogata 4uvstvata sa edonposo4ni, tova ne e pri4ina da ne moje podobna liubov da bude istinska
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Фен
    Град
    sofia
    tova moje i da e obi4 no 6tom e nespodelena zna4i 6te ti mine(nadqvam se)
    istinskata lubov e vzaimna 6te q nameri6 spoko

Повече от фен
    Град
    Луната
    Това че любовта ти не е споделена поне за момента незначи че неможе тя да е истинската но това може да се разбере само ако проимаш връзка с момчето което обичаш иначе просто няма как да разбереш дали той е истинският и единствен за теб.Моята история е подобна с разликата че не бях тръгвал с никоя а се бях захванал с много задачи наведнъж и няколко месеца не се бях виждал с момичето което обичам а когато успях да се видя с нея тя вече беше с друг с който е и до днес.В момента с нея излизаме заедно но нещата в момента са на приятелска основа защото до някаква степен не искам да се бъркам във връзката им колкото и да искам да съм с нея.Може да се каже че аз се виждам по често с нея отколкото гаджето й.Това което ти предлагам е да се сближиш с него да започнете да излизате отвреме на време границата между приятелството и любовта не е много голяма.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Повече от фен
    Град
    Mars
    аз мисля че наистина това може да е твоята голяма лубов но все пак се замисли дали си струва да продалжаваш да страдаш за него.ами ако силните ти чувства са няква заблида?когато човек е влюбен или поне си мисли че е влюбен не вижда много трезво нещата и след време като го забравиш съм убедена че ще се чудиш как може да си си помислила че той е голямата ти любов.помисли си много добре моя съвет е да го забравиш колкото и трудно да ти е.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Голям фен
    Град
    Memphis
    mi ti si edva na 16 si i tolkova rano razo4arovana ot jivota nedei taka oshte kolko shte minat i zaminat dokato doide 4oveka za teb sled dosta godinki shte e ubeden sum uspex !i produlji na prede da znam kakvo e 4ustvoto mnogo e natrap4ivo i uporito no gledai s neshto da si zanimavash moza4eto da smenish sredata i taka izlizai takiva neshta
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Emo ako naistina obi4a druga-ostavi go...6te nameri6 nqkoj kojto 6te ti pokaje kakvo zna4i da obi4a6 i da si obi4ana....USPEH

Мега фен Аватара на koalka
    Това,че изпитваш адски силни чувства към него не означава,че той е истинската ти любов.Не си вади прибързани заключения.Ти си само на 16,естествено,че не казвам,че не може да е истинската ти любов,но за нея са нужни двама и истинска обич,а не само влюбване.

FiRe_LaDy
    Guest
    Ако наистина го оби4аш и се окаже голямата ти любов - едва ли ще го забравиш като излизаш с друго мом4ета.В момента съм в същото положение.Излизам с други - не помага !!!

D1n'Only
    Guest
    I gi sravnqva6 s nego nali...?i az sum opitvala vednuj s dr mom4e,no nqma6e efekt

Цитирай Първоначално написано от Sophie
    nz spored men ne e zaduljitelno istinskata liubov da e spodelena, sko do takava stepen si otdaden na nqkoi, ako use6ta6 vsqka negova misul, ako znae6 vsqko negovo jelanie, ako si gotov da jertva6 sobstvenoto si 6tastie i sam si gotov da strada6,za da bude 6tastliv toi, ako vuv vseki moment si napulno gotov da mu pomogne6 i da se li6i6 ot sukroveni i cenni ne6ta...za mene tova e istinskata liubov. estestveno kogato e spodelena stava "vul6ebstvoto" no kogata 4uvstvata sa edonposo4ni, tova ne e pri4ina da ne moje podobna liubov da bude istinska
    Аууу колко добре казано.. Еми аз срещнах истинската си любов изгубих е и вместо сеа да сьм надьхан за нова такава нямам никькво желание защото знам че това е което исках винаги сьм искал и продьлжавам да го искам......Готов сьм на всичко тя е пред родители и пред приятели ПИТАМ ВИ ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ НАЛИ ? и веднага си отговарям и преди вас ''ДА''...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от freaky_FK
    Mila za lubovta mehdu momiche i momche sa nujni dvama.tai che tvoita nepovtorima lubov ne e s nego spokoino
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на iiirish
    щом ти самата питаш дали той е любовта на живота ти, значи най-вероятно не е. ако наистина изпитваш подобни чувства не би трябвало да имаш съмнения по отношение на тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си