.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Тъпанар
    Guest

Не съм правил SEX! Здухвам се!

Здравейте! Начи на 17 години съм и още не съм правил SEX започвам много да се здухвам от този факт. Знам че звучи тъпо но просто когато се съберем приятели и нещо стане дума за секс аз си стоя такъв мълча си и се здухвам нз нещо супер много се нервирам, щото имам чувството че съм адски некадърен + тфа почвам да се комплексирам от тва.......... мамка му....дайте някди съвети плс

Re: Не съм правил SEX! Здухвам се!

Цитирай Първоначално написано от Тъпанар
    Здравейте! Начи на 17 години съм и още не съм правил SEX започвам много да се здухвам от този факт. Знам че звучи тъпо но просто когато се съберем приятели и нещо стане дума за секс аз си стоя такъв мълча си и се здухвам нз нещо супер много се нервирам, щото имам чувството че съм адски некадърен + тфа почвам да се комплексирам от тва.......... мамка му....дайте някди съвети плс
    ---
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

mi hvani si gadje i imai seriozna vryzka i 6e prai6 sex rano ili kasno samo, 4e s eiziskvat ogromni usiliq za takava vryzka puk ti mai si samo za sexa... Hodi na prostitutka hahhaha

Повече от фен
    spox pri vseki se sku4va ne mu e do6lovremeto
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Повярвай ми , не си единствен . А проблема сам си го създаваш , вместо да излезеш с някое момиче , да се позабавляваш , седнал си и си мислиш как да не се сдухваш или как да на*беш някоя . Бива ли така Я се стегни малко ...

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    mi ne misli za tova vmesto da si sedi6 pred kompa i da pi6e6 temi izlez s nqkoe momi4e

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Повярвай ми , не си единствен . А проблема сам си го създаваш , вместо да излезеш с някое момиче , да се позабавляваш , седнал си и си мислиш как да не се сдухваш или как да на*беш някоя . Бива ли така Я се стегни малко ...
    Проблема не е в него, а в момичетата които не излизат с такива като него само щото им е кеф да мъчат хората
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Мега фен
    Познавам един младеж на 20, който беше девствен допреди няколко месеца. А не е тъп или грозен.

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от protoss
    Проблема не е в него, а в момичетата които не излизат с такива като него само щото им е кеф да мъчат хората
    Значи ние , момичетата мъчим такива като него ?
    Бтв никога не поставяй под общ знаменател различни хора. Не е подходящо просто . Това че той си проси само секса , доколкото се вижда от мнението му , не означава , че момичетата са озлобени спрямо него или че го мислят за това , което вероятно ти намекваш

Тъпанар
    Guest
    значи решението с курва е най лесно и най тъпо според мен + тфа абсолютно никога не съм бил сам за секса винаги истнинските чувства са били на първо място абсолютно никога не съм слагал секса на първо място (може би в тва е проблемът а?)

ами да може и това да е проблема
    ама боли те уя, че не си правил секс
    некой на тия године и приятелки не са имали па кво ?? ) живи са си
    ebal sum go

Голям фен
    Град
    Memphis
    zdravata 4ekiq znai radva xuq na bezkrai luskai luskai kakvo tolkos
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Град
    зад ей онова дърво ;)
    значи решението с курва е най лесно и най тъпо според мен + тфа абсолютно никога не съм бил сам за секса винаги истнинските чувства са били на първо място абсолютно никога не съм слагал секса на първо място (може би в тва е проблемът а?)
    1. Престани да си пишеш такива никове , които те унижават. Имай самочувствие че си нещо като другите , а не нищо или нещо под тях , защото ТИ СИ като другите . (само не казвай че си различна личност и ау ... )
    2.Щом чувствата са на първо място , покажи ги на човека , към когото са предназначени или ако не са към никого , намери този човек по дяволите
    3. Не се самосъжалявай , това не е краят на света
    4. Не слагай секса на първо място или ако искаш да е по-нагоре , то нека бъде равен на чувствата , а НЕ над тях .
    5. Я кажи , имаш ли проблеми с намиране на приятелка .. въобще имал ли си някакво интимно преживяване с момиче ? Или ...

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    ееее добре си

rap
    Guest
    az sam po4ti na 21, ne sam grozen ili tup ne sam i sduhan, ami sam si daje lud oligofren no niaa zna4e, dopredi okolo 1 god i az beh deswten?!?#@! sushtoto pritesnenie i draznene i sduhwane, no ne sam barzal,namerih si momi4e sawsem slu4aino ,1wite niakolko opita za sex -neuspeshni abe wobshte sashtite problemi, niaa miasto za pritesnenie si4ko s wremeto si!dopredi neai dori si niamh i drua priatelka , prosto iskah naistina da go naprawia s momi4e w koetos am wliuben i eto si4ko e ok, ama eto 4e nee lesno da si priatelka samo kasa6 nerwi ))))uspeh

Повече от фен
    Хората са го казали - който търси - намира. След като не си нито грозен, нито някакъв олигофрен едва ли ще ти е проблем да забършеш някоя мадама => не стой пред РС-то по цял ден, а излез малко и се срещай с хора. Според мен проблемът ти е, че не търсиш само секс.

Фен
    Град
    XaCKoBo
    Ами да си призная и аз от време на време се сдухвам много от този факт верно аз не съм на 17 или 20 годинми на 15 съм ама пак не е голяма разликата с 17 години(по така мисля ).Не съм казал че искам да правя секс и такива работи на 15 години но чесно казано до сега съм нямал приятелка и незнам просто какво да прая .Като видя момиче и си глутвам езика незнам ко да и кажа и така сипер кофти ми е незнам какво да прая .Или ако намеря някое момиче което ми харесва и... незнам какво да прая ахх секи пат преди да излезна си викам НЯМА ДА СДУХВАМ(СПИЧАМ) и в момемента в който се тръгне да се приказва СПЕК СПЕК И пак СПЕК.Напрао нямам думи незнам до кога ще го карам тай ама никак не ми е приятно .

Ако някой е имамл същия проблем нека каже.

Много пати съм се чудил защо живея и такива работи напрао съм искал да скоча от парвия блок ...(това може да ви са види детско или незнам..)но просто до такива степени се депресирам че немога ...
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Какъв е смисъла да се сдухваш?И какво от това,че още не си правил секс?Няма нищо лошо.Не си струва да се сдухваш и да се комплексираш от това.Има време за всичко!Не бързай!Ще дойде и твойто време,ще срещнеш подходящото момиче.Всичко ще стане от самосебе си.Не си на 27,а на 17 все пак,не си закъснял с материала,а пък и за къде да бързаш?Спокс пич.Това не те прави некадърен,повярвай ми!

Какво ти пука е човек! Те половината от твойте приятели дето приказват за секс и те са девствени ти какво си мислиш Хвани си някоя 15 годишна ходи там няколко месеца се трябва ти пусне поне при мен тази формула подейства. Айде успех

Голям фен
    Град
    София
    решението е много просто - прави секс!

Guest
    1. Престани да си пишеш такива никове , които те унижават. Имай самочувствие че си нещо като другите , а не нищо или нещо под тях , защото ТИ СИ като другите . (само не казвай че си различна личност и ау ... )
    2.Щом чувствата са на първо място , покажи ги на човека , към когото са предназначени или ако не са към никого , намери този човек по дяволите
    3. Не се самосъжалявай , това не е краят на света
    4. Не слагай секса на първо място или ако искаш да е по-нагоре , то нека бъде равен на чувствата , а НЕ над тях .
    5. Я кажи , имаш ли проблеми с намиране на приятелка .. въобще имал ли си някакво интимно преживяване с момиче ? Или ...

интимно преживяване съм имал само един път когато и прайх шпакла на приятелката си но само това смисал нищо повече в последствие се разделихме и така си останах на сухо

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е голяма работа-аз и гаджето ми като бяхме на по 20 да не сме умрели я.Виж сега средата наистина комплексира по този въпрос.Знам като бях 10-11 клас съученичките ми само за това говореха и даже се смяха на мен и още 2 съученички че завършваме гимназия непорочни.Ама на мен не ми пукаше-исках да покажа че не съм като тях,че най висшата цел в живота ми не е да намеря някой с който да разтягаме пружината.като се копмлексираш по темата-вземи попрочети нещо и така ще излезеш компетентен и без да си правил секс.А да и куче,което лае не хапе-който казва че е спал с 20 момичета,най вероятно е спал само с левислава и десислава!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Freelander
    mi hvani si gadje i imai seriozna vryzka i 6e prai6 sex rano ili kasno samo, 4e s eiziskvat ogromni usiliq za takava vryzka puk ti mai si samo za sexa... Hodi na prostitutka hahhaha
    Верно,иди на курва Ако толкова ти се прави варианта изобщо не е лош
    Няма нищо страшно,че на 17 не си го правил. Примерно ако беше на 27 и не си го правил тогава вече шеше да е притеснително

bubi
    Guest
    am da obob6tim ima6 priqtelki obi4a6 gi i si edva na 17 a si sduhan i bez nikvo samo4uvstvie ot tova 4e ne si pravil sex
    1.17 godi6nite ne stari da im e sefteto poznavam mn mom4eta na mn pove4e godini na koito im nqma ni6to i sa devstveni
    2..kato vse ima6 pr i im pokazva6 4uvstvata si nqma da e kasno momenta v koito 6te pravi6 sex s neq i sexa nqma da e kato na priqtelite ti koito samo se hvalqt a istinski i mn po dobar
    3...Na men si mi iklu4itelno sme6en i ne sam sprqla da ti se smeq ne zatova 4e ne si pravil sex a za tova 4e razsajdava6 taka i 4e tolkova si se sduhal za ni6to

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    E kvo lo6o ima 4e si devtstven... az spah s momi4e za parvi pat malko predi da navar6a 18 sega sam po4ti na 20g... i iskam da ti kaja ,4e sega kato se zamislq... i az imah period prez koito se 4udeh "koga li 6te pravq sex" ama vij kvo ... prosto si namreih momi4e... e ne be6e "lubovta na jivota mi" ama vse pak mi be6e hubavo s neq i praihme sex... i iskam da ti kaja na teb i i na vsi4ki : PRESTANETE S TOVA "PROBLEM DEVSTVEN/A" ... NE BARZAITE DA PRAITE SEX... KAKVO KATO STE DEVSTVENI DO 17 ILI DO 20 ... TOVA E VID CENNOST. sega kato se zamislq bih ISKAL OTNOVO DA SAM NA 17 i da ne bqh spal s momi4etata s koito sam spal....t.e iskam otnovo da sam devstven i da si namerq istinskata lubov i imenno s tova momi4e da mi e 1-viq pat... no prosto ve4e tova ne moje da stane.... taka 4e pi4 radvai se 4e si o6te unikalen v tova otno6enie ... i ne se pritesnqvai ... nameri si podhodq6toto momi4e....i pravete tova ,koeto se pravi .. uspeh \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си