.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 126
    Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София

Re: каква е стаята ви ?

Цитирай Първоначално написано от mishlence02369
    Здравейте мили теенчета!!
    Как стее ?
    В тази тема ще ви питам отностно стаята ви,а не,че имам някакъв определен проблем.
    Имате ли си собствена стая или я делите със някого?
    Какви мебели има ?
    На какво спите?(легло,диван..)
    Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)
    Ще се радвам ако някой сподели
    Благодаря ви \/
    ЗдРаЗтИиИ
    Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Имам, само моя си е
    Какви мебели има ? Легло, секция(малка), масичка, ракла, гардероб, компец, столове
    На какво спите?(легло,диван..) На Земята
    Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) Сини са стенитеми, има плакати на Левски
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Guest
    Ако можете качете и снимки на стаите си,ще се радвам да ги видя

Моята стая е много бяла. Аз си харесвам моята бяла стая, защото стените са и много мекички и белички. Нямам мебели нито легло. Мама казва, че не всички деца имат като моята бяла стая и аз трябва да се чувствам щастлив късметлия, че имам моята бяла стая. Всеки ден идва един човек с бяло и аз едвам го забелязвам в моята бяла стая. Въпреки това го различавам, защото неговата кожа е като от шоколад. Този чичко всеки ден ми дава някави кръгли малки колелца, които чичкото казва, че са за моите мускули. Аз нямам гардероб в моята бяла стая. Имам само една дреха, която е много интересна. Чичкото казва, че само аз имам такава специална дреха. Аз много си харесвам моята бяла риза, която ме кара да се гушкам сам. По цял ден аз си седя в моята бяла стая и се гушкам в моята бяла риза. Много ми е хубава стаята.
    Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.

Кога съм ви обидил бе тъпаци?

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Имам, може да се каже че не я деля, защото брат ми се прибира 3 пъти в месеца.
    Какви мебели има ? 2 легла, секция, бюро, друго бюро, гардероб.
    На какво спите?(легло,диван..) легло
    Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) стените са с тапети, някво такоа жълто и синьо се преплитат.На стената има няколко плаката, един ръкопис и една картина.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако можете качете и снимки на стаите си,ще се радвам да ги видя
    Кажи как и ще сложа, имам цифров...

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Imate li sobstvena staq ili q delite s nqkogo?-Imam si sobstvena staq i neiskam da q delq s nqkoi
    Kakvi mebeli ima?-Emi garderob4e legalce biuro stol4e i edna sekciika.....
    Kakaf cvqt sa vi stenite,imali ne6to po tqx(plakati, kartini ,va6i proizvedeniq i pr.)-emi stenite sa mi boqdisani do polvinata v zelenko a drugata polvina sa mnogo svetlo oranjavki a po sredata ima edno malko tapet4e na me4enca sa6to taka imam edna mnogo sladka kartinka na edni bebenca.
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Град
    Burgas
    Ами стаята ми е може да се каже доста голяма,с голям диван и един фотьоил,имам си телевизор....бюро компа.....спя си на легло!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Da s po malkata mi sestra
    Какви мебели има ? Toaletka, ogledalo, legla, masi4ka, garderob, komputar, stol4eta...
    На какво спите?(легло,диван..)Leglo
    Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)Tapetite mi sa v mn hubav zelen cvqt s ctetenca i imam nqkolko plakata

Голям фен

Имате ли си собствена стая или я делите със някого?samo moq
    Какви мебели има ? skrin,leglo,biuro,6kafove(ob6to vzeto ne sa mnogo,zashtoto obicham da mi e po-prazna staqta)
    На какво спите?(легло,диван..)leglo
    Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)stenite sa mi zeleni..po tqh ima kartini i moi kartini

Град
    Сандански
    Стаята не я деля с никого,има маса,диван,TV,легло и компютър.Спя на легло.Стените са бели.

в мойта стая има сичко бюро креват гардероб секция ракла и малка масичка за компа . стените попринцип са бели но почти не се виждат понеже са затрупани с плакати, мои снимки и снимки на приятели, рисунки и грамоти както и няколко дипломи и един медал яко са накичени със всякакви работи. Общо взето ако някой ми разгледа стените може да научи много за мен затова не пускам много хора в стаята си ето и няколко снимки

http://images09.snimka.bg/000997569.jpg
    http://images09.snimka.bg/000997570.jpg
    http://images09.snimka.bg/000997571.jpg
    http://images09.snimka.bg/000997572.jpg

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    мойта стая е едно кошарка...
    Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Да собствена стая си имам...
    Какви мебели има ? -Гардироб,легло,шкав за играчки на рафтове,2бюра...ох много неща
    На какво спите?(легло,диван..) Легло
    Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)-бяли има мой картини рисунки със пастели по стените...светещи звездички и такива неща

Фен
    Град
    ahtopol
    miii na4i tva si e samo moq staq do skoro sestra mi spe6e pri mene no se premesti.ima 2 legla edin vgraden garderob,biuro na koeto e PC-to mi TV ima stol drugo nz ko ima.stenite sa svetlo jalti sas mn ama mn plakati koito sa lepnati edin nalqvo drug nadqsno...mn interesno.predi na ednata stena imah edin dqvol narisuvan(moe proizvedenie).iskam staqta mi da e oba4e v plakat4eta(kakto e i sq)i grafiti ama nemoa gi napraq
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Мн яка стая

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi da imam si ogromna staq koqto dela samo s kotkata si
    leglo
    cqlata e v plakati i ima edin portret na koito sum na 13 godini

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Имате ли си собствена стая или я делите със някого?-Delq e sys sestra mi
    Какви мебели има ?-biura,legla,sekcia,shkafove
    На какво спите?-leglo
    Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.)-stenite sa svetlo bejovi na cvqt,za sujelenie nqma plakati po tqh,tui kato taq godina praihme remont i veche ne mi davat da gi lepq

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Имате ли си собствена стая или я делите със някого? деля я със сестра ми
    Какви мебели има ? гардероб,две легла, три етажерки, бюро
    Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях бели на някакви цветя но вече не се виждат защото са покрити с гоблени и плакати
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Цитирай Първоначално написано от mishlence02369
    Здравейте мили теенчета!!
    Как стее ?
    В тази тема ще ви питам отностно стаята ви,а не,че имам някакъв определен проблем.
    Имате ли си собствена стая или я делите със някого? Ми имам си
    Какви мебели има ? Ми има едно легло,бюро,секции,ТВ
    ,диванче... На какво спите?(легло,диван..)
    Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) Ми те са сини щото и секциите са такива...ама мн мн не се виждат щото насякъде има плакати
    Ще се радвам ако някой сподели Еми аз споделих...радвай се
    Благодаря ви \/

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна

Деля стаята си със сестра ми
    Има масичка с телевизор, секции с разни неща върху тях, гардероб (2), ракла, бюро с компютъра и т.н.
    Спя на диван, но сега ще ми купят легло...(най-накрая и това ще доживея )
    Цялта стая е в съчетание от бяло и лилаво(бледо, не някакво натрапващо се). Има плакати (Хилъри Дъф, Чад Мъри, The B.E.P., Tokio Hotel, Evanescence), картини нямам, но имам една маска, която една приятелка ми подари за рд-то
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Фен
    Град
    East.Side.of.KarNoBaT

Имате ли си собствена стая или я делите със някого? -> Тука една в нас(не деля с никой) и една в квартирата.Там сме със съквартиранта\/
    Какви мебели има ? -> ми тука - легло, гардероб, някви шкафове...прозорец..; в квартирата е същото ама няма гардероб и има 2 легла и маса
    На какво спите?(легло,диван..) --> легло и на двете места
    Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) бели...са били преди време тука в нас няма никви мизерии ама в квартирата има 3 плаката от Playboy от 2005-та и мноо дискове (около 34) по всички стени и вратата.Мене тфа много ме кефи(дисковете)

xubava mi e staqta,s balkon. spq sama,na divan,no ne ot tezi itarbu6enite,koito kato gi raztqga6-skarcat kato tank-spoko!ina4e ima bioro,stol.etejerka,televizor,garderon i televizor

Супер фен
    Имате ли си собствена стая или я делите със някого? -imam si
    Какви мебели има ? - mi leglo,biuro,stol4e,masa,garderob,sekciq,divan4e,no 6tno 6kaf4e....
    На какво спите?(легло,диван..) -leglo
    Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) -stenite sa beli i nqma ni6to po tqh
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Имате ли си собствена стая или я делите със някого? - Имам собствена стая,естествено.Ако нямах щях да си построя барака до някой контейнер.
    Какви мебели има ? - Легло,под матрака на което държа ресурсите си,бюро,на което е залепена картата на България,към бюрото има шкаф,в който ми стоят учебниците и други подобни шитове,на метър от бюрото има друго бюро,на което седи компа,имам си и огроооомен гардероб,телевизор и четири рафта,на които стоят книгите,дисковете и т.н. Щастливец съм,щото стаята ми е буквално огромна...
    На какво спите?(легло,диван..) - Легуо,ного удобну.
    Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях(плакати,картини,ваши произведения и пр.) - Ми значи,стаята ми е правоъгълна с един голям прозорец,две от стените са жълти,а другите две зелени,така си ги боядисах миналото лято(преди бяха бели,скучнооо). В страничната, долната част на гардеоба имам голям плакат на Шакил О'Нийл,а в горната- на Star Wars. На вратата имам плакат с емблемата на Моторхед.Тва е общо взето.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Имате ли си собствена стая или я делите със някого? да с брат ми
    Какви мебели има ? 2 легла,2 бюра,2 ракли,секция,комп...
    Какъв цвят са ви стените,има ли нещо по тях--2 календара на нфс , календар и една от моите грамоти по шах

Ami staqta trqbva da q delq s brat mi
    Ima dve legla,garderob,sekciq,biuro,televizor i kompiutar
    A stenite sa gulti4ki,i po tqh ima zaka4eni plakati
    Abe ne e ni6to osobeno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си