.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Град
    4istota.ood
    Цитирай Първоначално написано от Angle_f
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Боже, защо давате толкова некомпетентни отговори?
    Човек може да си провали живота заради някои...
    Как така не може да забременее?
    Практически е възможно...
    Примерно в тялото и в момента узрява клетка и след няколко дена тя ще бъде изхвърлена(момичето за пръв път ще има мензис), а те правят секс и той свърши в нея ...сперматозоидите като нищо ще достигнат до нея и ще я оплодят, а тя понеже няма и цикъл, няма да разбере, че е бременна...

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГЕРОИ
    =D>
    slushai otidi pri jp-to si(li4niq lekar)toi 6te ti dade napravlenie za genekolog ..po dobre otidi nqma ni6to stra6no 6te ti dadut hap4eta koito sudurjat jenski hormoni koito 6te predizvikat ozrqvaneto na qicekletkata .....gre6ka e 4e si zapo4nala polov jivot moje lo e da nastupqt seriozni problemi no 6tom nqma6 oplakvaniq ot bolka pri akta(ne govorim samo za purviq put)zna4i nqma uslujneniq .... no ne otlagai pose6tenieto sipri genekolog a za zabremenqvaneto mackata e napulno prava vuzmojno e ...nedei da riskuva6 izpolzvai predazni merki za da nqma6 problemi

Ем вижте сега аз съм абсолютно некомпетентен в тази област, хабер си нямам, но благодаря на Бога, че ми е дал елементарна логическа мисъл... Най-малкото забременяло и родило живо дете момиче е на 5 години... това е всеизвестен факт... До колкото знам цикъла идва в пубертета на момичетата, който започва на 9-10 години най-рано. От всичко изписано следва, че момичето не е имало цикъл все още, но все пак е родило живо дете. Аз ли нещо бъркам или просто тук всички дето пишат, че неможе да забременее им липсва елементарна логика и пишат само ей така на изуст!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си