- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета по какви си падате повече ... ?
Знам че има май и други такива теми но аз не можах да видя такава анкета. МНого ми е интересно да разбера вашето мнение.
Аз лично си падам по мургави момчета мн. ме кефятами вие
![]()
Az lichno si padam po takiva koito sa myrgavi ma ne i prekaleno t.e. posredata no nqmashe takuv otg za tva ot vuzmojnite mislq che e po-dobre myrgav ot kolkoto mn bql
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Така,такаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
. Мургави в рамките на нормалното.
Не корекни отговори към въпросната анкета!
Не се научихте, че трябва отговорите да обхващат максимално повече възможностии. Кво е това мургав? Циганин ли ? Или Бял кат сирене? Да не е някой албинос? Пфу![]()
Първоначално написано от Novkov
![]()
![]()
![]()
Ах харесвам по-мургавичките и се радвам че се сдобих с такъв приятел.
Говориме за мургави българи всеки знае че те са много за радост
Айде някой модератор да корегира анкетата и да добави още някой отговор ...
а който има друг отговор да не отговаря на анкетата а да напише своя пост....
мургави, но въпреки всичко приятеля ми е беличък като мене![]()
![]()
Бял като сирене мъж...не е особено привлекателно. Може би със съвсем леко по-тъмна кожа от бялата.
i az kato si4ki do sega si padam po po-murgavi4kite![]()
murgav,makar 4e gadjeto mi e s bqla koja...
emi i az si padam po murgavite momcheta
Аз харесвам руси синеоки момчета така че трудно ще са естествено мургави.... Приятеля ми поприцип е беличък но лятото почернява и става супер готин![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
murgavi,no ne i cigani vsi4ko drugo-ne i te,no sum sre6tala tolkova gotini i beli "kato sirence"......strahotni sa
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
С шоколадов тен :P :P :P
ОК благодаря много на всички за отговорите =D>
имам един приятел дето се къпе в мляко ХАХахахАХха
и аз се присъединявамПървоначално написано от thirteen
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ami spored men v anketata trqbva6e da ima i sreden otgovor.za6toto po tezi otgovori izliza 4e ima samo 2 vida mom4eta - 4erni kato cigani i beli kato sireneNo az kliknah murgavi...no da oto4nq 4e ne prekaleno
V granicite na normalnoto vse pak
По принцип харесвам по-мургавички,но като цяло няма голямо значение.![]()
чак бял като сирене не ама и белите не са за изхвърляне!аз гласувах за мургавите!според мен те са по-секси!!!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!