- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета по какви си падате повече ... ?
Аз си падам по мургафките..но не прекалено![]()
белите са кат призраци
няма любов
Еми аз не съм почитателка на никоя от двете крайности,по скоро нещо средно..но ако все пак ми се наложи да избирам,по-скоро мургавия
хахаах и азПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
PS: а ако си падаме по негри, японци или извънземни лошо ли е![]()
![]()
"Fly to a dream far across the sea... Once so long ago..."
Различно.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
murgav v ramkite na normalnotoi do sega vsi4kite mi gadjeta sa bili murgavi4ki,takiva nai mn si me kefqt i belite mom4enca stavat,ama......ne sa kato murgavi4kite \
/ i vinagi sa bili mn po t1mni4ki ot men,az ne s1m ot nai t1mnite,naprotv beli4ka s1m
![]()
нека да си е по-мургавичък,но да не е кат некъв мангал!
различно..зависи от момчето.по скоро леко мургави със сини очички..или светлички ама не чак като духове и да мога да виждам през тях![]()
Цвета кожа въобще не ми е сред важните критерии. Иначе в момента гаджето ми си пада готик тъй че е с много светла кожа.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Както виждате за никой не е тайна ,че повечето отговори бяха за мургави момченца,което може би е приемливо.Изказвания от сорта на: "да не е циганин" ,са напълно разбираеми по обяснени причини ,но как ще предполижиш ,че Е или НЕ Е такъв ,мн ми е интересно по какво съсидите за това!
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
za men nqma koi znae kvo zna4enie kav cvqt mu e kojata dali e murgav ili ne .. ot van6niq vid na edno mom4e me interesuva da NE e sas sini o4i i s RUSA kosa... obi4am 4ernote ili kafevite o4i i tumnata kosa![]()
YoU Don`T HavE To LovE Me..YoU Don`T EvEn HavE To LikE Me...BuT YoU WiLL ResPecT Me .. YoU KnoW wHy..? CuZ I`m A BoSsy..!
падам си мн по момчета с по-светла кожа и най-вече със сини очички
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Ами нещо средно.
еми общо вдзето цвета на кожата не е толкова от значение но обикновено си падам по малко по тъмнички ...но не баш мургави чернилки някакви ами просто да са по тъмички и с кафеви очи ,досега никога не съм харесвала момче с сини очи...някак си ми е странно..
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
mi nz az si padam i po dvata vida.naprimer nqkoi murgav no ne mn s lek ten i prekrasno tqlo auuu napravo nastr1hvam.nz za6to no kato se setq za murgav i v s1znanieto mi iznikva nqkoi 4ernokos 4ernook italianec(kakto znaem italiancite sa adski seksi)ili p1k nqkoi belu6ko ama ne albinos nqkoi rusolqv s1s sini o4i auuu...![]()
![]()
Лудите движат света.
аалллл много ме кефят мургавите мом4ета...направо ме разтапят...въпреки 4е гаджето ми е с по светла кожа....like me
mi da vi kaja az neznam po kvi si padam vseki p1t e razli4no. i vupreki vsi4ko az nikoga ne sum haresvala prekaleno murgavi ili prekaleno belimom4eta taka 4e nito 1-to.
Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!
Първоначално написано от thirteen
И аз така, ама ся си падам по едно момче бяло кат сирене![]()
!!!
Също гласувах за мургави. Абе ако много съм си втапила някой че ще е мой и е бял не го търся. Но попринцип по ме кефят мургави и естествено не някой от дгурга раса