.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Guest

Защто Защто на мен !???!?!!?:(

Любовта е наи гадното нещто яко ти е определено време и после страдаш не е оправдано!сега разбирам защто някои хора 13 14 годишни се самоубиват бахти му проблемите

Мега фен Аватара на koalka
    [i]Не е така.Любовта е най-прекрасното нещо на света.Това,че някой те е наранил/а не означава,че любовта е най-ужасното нещо.

FiRe_LaDy
    Guest
    Права си и мен ми идва да си сложа края,ама така нищо не се постига.И наи - 4есто наистина любовта боли много.

spanic
    Guest
    liubovta e ne6to prekrasno kogato e spodelena, no kogato ne e ili te naranqt togava naistina moje6 da q namrazi6 i da bqga6 ot neq

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Alkohola , Narkoticite i Smartta sa bqgstvo ot problemite i sa JALKO ne6to!
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен Аватара на iiirish
    когато любовта те докосне с чистата си и пламенна ръка, когато тя е споделена и толкова силна, че да не съществуна нищо друго за теб... тогава ще разбереш колко си грешал сега

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    Цитирай Първоначално написано от spanic
    liubovta e ne6to prekrasno kogato e spodelena, no kogato ne e ili te naranqt togava naistina moje6 da q namrazi6 i da bqga6 ot neq

abe vie 4uvate li se???kvi sa tiq gluposti
    za nekva drisla/drislio deto ne moje da vi stupi na malkiq prust 6e se samoubivate
    q se drujte kato normalni hora
    bahti i svetovnite problemi imA-->11 septemvri, sqka 10-ta minuta nqkoi se zarazqva sys spin, na 3 min edno dete v afrika umira---->znaete li 4e tezi hora kakto i blizki te im biha dali si4ko koeto imat samo za o6te sedmica jivot
    taka 4e se osuznaite-->za nekvo sexualno privli4ane naranqvate ne samo sebe si a i si4ki koito sa vi blizki
    tva e nai egoisti4noto ne6to, a pri4inata e mega typa
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

kakvo ti se e sluchilo????

Голям фен
    Град
    Бургас

Re: Защто Защто на мен !???!?!!?:(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Любовта е наи гадното нещто яко ти е определено време и после страдаш не е оправдано!сега разбирам защто някои хора 13 14 годишни се самоубиват бахти му проблемите
    Самоубиват се, защото са с акъла в гъза...защото са слаби...защото бягат, а не се изправят срещу проблема.Това е най-лесния начин да се оттървеш от проблемите...баси как се ядосвам кат ми заговорят за самоубийства...наистина любовта е доста силно чувство...може да те държи в депресия няколко години...но само силните оцеляват...закони на джунглата...или се изправяш или продължаваш да лежиш и те тъпчат.Не е важно, че си паднал...важно е колко бързо ще се изправиш...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Самоубиват се, защото са с акъла в гъза...защото са слаби...защото бягат, а не се изправят срещу проблема.Това е най-лесния начин да се оттървеш от проблемите...баси как се ядосвам кат ми заговорят за самоубийства...наистина любовта е доста силно чувство...може да те държи в депресия няколко години...но само силните оцеляват...закони на джунглата...или се изправяш или продължаваш да лежиш и те тъпчат.Не е важно, че си паднал...важно е колко бързо ще се изправиш...
    *<>*Не е важно,колко пъти ще паднеш,*<>*
    *<>* важното е да*<>*
    *<>*станеш и да продължиш напред*<>*

spored men tova nee v1rno,spored men liubovta e edno ot nai vajnite ne6ta na sveta.Da naistina pri pove4eto slu4ei liubovta stiga do edin stadii i spira,i zapo4va porednoto stradanie,no se pak to nee ve4no,za6toto sled zagubata na liubimiqt 4ovek se poqvqva i nov i nov.A tova stradanie nee se d1lji nito na momi4eto nito na mom4eto v1v vr1zkata,a se d1lji na tova 4e pove4eto koito se vliubvat sa po malki i nz kakvo vs16tnost ozna4ava dumata liubov,ne sa q usmislili! kogato si o6te tineidj1r za teb zadubava na edin liubim 4ove e ne6to mn mn mn stra6no a za edin ve4e ozrql e ne6to mn po-razli4no!Problema e v1v vazrasta,no nz za6toto az s1m na 15 i ne moga da precenq to4no!No spored men tova e problema,a vs16tnost 4e vse o6te ne sme ozrqli za loubovta!
    Wqrwam w lubowta{P}}}}}

Голям фен
    Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от _deskata_
    spored men tova nee v1rno,spored men liubovta e edno ot nai vajnite ne6ta na sveta.Da naistina pri pove4eto slu4ei liubovta stiga do edin stadii i spira,i zapo4va porednoto stradanie,no se pak to nee ve4no,za6toto sled zagubata na liubimiqt 4ovek se poqvqva i nov i nov.A tova stradanie nee se d1lji nito na momi4eto nito na mom4eto v1v vr1zkata,a se d1lji na tova 4e pove4eto koito se vliubvat sa po malki i nz kakvo vs16tnost ozna4ava dumata liubov,ne sa q usmislili! kogato si o6te tineidj1r za teb zadubava na edin liubim 4ove e ne6to mn mn mn stra6no a za edin ve4e ozrql e ne6to mn po-razli4no!Problema e v1v vazrasta,no nz za6toto az s1m na 15 i ne moga da precenq to4no!No spored men tova e problema,a vs16tnost 4e vse o6te ne sme ozrqli za loubovta!
    Нищо в природата и изобщо в света не става случайно.Щом на 13-14 почваш да усещаш привличане към другия пол, значи така трябва да е...подготвяш се за реалния живот...и започваш да търсиш...докато не намериш...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    И не се пише "защто" а "защо"

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    Ставаш Дребнава...Така като гледам в темата ти "някога" и ти не си безгрешна.Така че не си в позиция да критикуваш правописа на човека, като ти самата не пишеш правилно

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Ако всички се самоубиваха заради несподелена любов.... незнам щеше ли да има много живи хора по земята.
    0БиЧайТе СЕ!!!

ATAKABG
    Guest
    Значи...един съвет от мен - все още сте млади хора,предполагам. Поне голяма част от форумистите. Рано ви e за любов и някакви кой знае какви сериозни връзки. Ходете си с някое момиче/момче,изкарвaйте си готино,харесвайте си я/го,целувайте се,правете секс (ако се чувствате готови) и това е... Каква любов може да изпитвате на 15-години,примерно? Да не говорим,че наистина боли от любовта и няма смисъл човек да се влюбва,особено често или във всяко свое гадже... Пак повтарям - в тая възраст е важно да ви е хубаво. Вече като поотраснете,като прехвърлите,да речем,25 години може да мислите за някаква много сериозна връзка,в която да сте яко влюбени и евентуално да се ожените/омъжите за човека до себе си...Но на 15-16 години да седнете да ревете по форумтие,че любовта е гадна и че не ви се живее,щото някоя пикла или пикльо ви е преебал...Тъпо е

Подкрепям АТАКАБГ Много вярни неща написа... няма какво да се добави. Лично аз, когато някъкво 15 годишно момиче като почне да ми се обеснява в любов ми става интересно, много от рано почвате бе

Guest
    Защо си мислите че няма любов като си на 13 14 15 16 години ?? Сяко следващо поколение се развива по рано така че

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Значи...един съвет от мен - все още сте млади хора,предполагам. Поне голяма част от форумистите. Рано ви e за любов и някакви кой знае какви сериозни връзки. Ходете си с някое момиче/момче,изкарвaйте си готино,харесвайте си я/го,целувайте се,правете секс (ако се чувствате готови) и това е... Каква любов може да изпитвате на 15-години,примерно? Да не говорим,че наистина боли от любовта и няма смисъл човек да се влюбва,особено често или във всяко свое гадже... Пак повтарям - в тая възраст е важно да ви е хубаво. Вече като поотраснете,като прехвърлите,да речем,25 години може да мислите за някаква много сериозна връзка,в която да сте яко влюбени и евентуално да се ожените/омъжите за човека до себе си...Но на 15-16 години да седнете да ревете по форумтие,че любовта е гадна и че не ви се живее,щото някоя пикла или пикльо ви е преебал...Тъпо е

emii vij sega ne sym mnogo syglasna s teb glavno za6toto sobstveniq mi opit opravdava tvoqta teza...az trygnah na 15 s priqtelq mi i vse o6te sme zaedno sled 2-3 godini 6te se ojenim taka 4e vqrno za tvoeto pokolenie moje i da e vajalo tova koeto kaza no za sega6noto...mi ne osobeno...1)po razvratni sa 2)pove4e dramatizirat 3)'gotino e da se previ6 na golqm'

razbiram 4e go kazva6 ot dobri 4uvstva no prosto tova ve4e vaji za vse po malko teenager-i

Супер фен

ATAKABG
    Guest
    Защо си мислите че няма любов като си на 13 14 15 16 години ?? Сяко следващо поколение се развива по рано така че
    Точно там е проблема. Всяко следващо поколение СИ МИСЛИ,че се развива по-бързо и започва от по-рано връзки,полов живот и така нататък,което определено не е нормално...Аз съм убеден,че повечето хора на 14-15 год. не знаят какво в истинска любов. И да си мислят,че са влюбени може изобщо да не е така...

БУБУ,е аз да не съм на 50год. Почти на 19 съм,и аз спадам към това поколение,така че много добре знам за какво става дума. Съветът ми беше да ходите с някой за да ви е готино,а не да влагате кой знае какви чувства и после да съжалявате. Много са редки случаите,когато човек открива голямата любов на живота си на 15-16 год...Така че да изживявате кой знае какви депресии и да мислите дори за самоубийство,защото сте скъсали с няква си/някъв си е крайно безсмислено.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    тъй, тъй съвсем вярно! евала! =D> =D> =D>

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    Ставаш Дребнава...Така като гледам в темата ти "някога" и ти не си безгрешна.Така че не си в позиция да критикуваш правописа на човека, като ти самата не пишеш правилно
    da to4no taka :0 sia za edna bukva problem li she pravish
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    E lubovta e nai qkoto ne6to na tozi svqt stiga da e spodeleno no ako ne e ne trqbva da slagmae krai na jivota si zaradi nekfo momi4e ili mom4e
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Права си и мен ми идва да си сложа края,ама така нищо не се постига.И наи - 4есто наистина любовта боли много.
    mnogo si prava

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си