.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    nai-vajnoto e da pro4ete6 kradeca na praskovi i predi da se rodq ina4e stihotvoreniqta se lesni i moje6 da gi pro4ete6 kato po4nete da gi izu4avate

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от unfaithful
    Procheti "Kradeca na praskovi". Na men mnogo mi haresa, pyk i e nai-dylgata. Razkazite i stihotvoreniqta mojesh da gi prochetesh i po vreme na godinata, no ako ti dadat da pishesh sychinenie vyrhu knigata shte ti e mnogo po-lesno, ako si q prochela cqlata
    i na men kradeca na praskovi nai mnogo mi haresa...vsu6nost do sega sum pro4ela samo tova i damata s rentgenovite ochi..no ne mi haresa ujasno glupavo e...a za kradeca na praskovi go prochetoh za 1 den...za nqkolko chasa..strashno mnogo mi haresa

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Nikoi ne vidqh da dava konkretni otgovori,ta sega shte ti kaja vyrhu koi proizvedeniq pravihme analiz
    1. Николай Хайтов - "Дервишово семе"
    2. Ивайло Петров - "Преди да се родя"
    3. Светослав Минков - "Дамата с рентгеновите очи"
    4. Емилиян Станев - "Крадеца на праскови"
    5. Йордан Радичков - "Нежната спирала" ;
    6. Павел Вежинов - "В един есенен ден по шосето"
    7. СТИХОТВОРЕНИЯ НА:
    *Димчо Дебелянов - "Скрити вопли"
    *Елисавета Багряна - "Потомка"
    *Николай Лилиев - "Тихият пролетен дъжд","Кръгозори надвесени"
    *Христо Смирненски- "Зимни вечери","Приказка за стълбата"
    *Никола Вапцаров - "Песен за човека"
    *Валери Петров - "Тавански спомен","Японски филм"
    и Блага Димитрова - "Жена"
    Kakto kazaha drugite pyrvo procheti po-dylgite tvorbi,pyk stihotvoreniqta moje i prez uchebnata godina

Цитирай Първоначално написано от LiTtle_BabY_
    Nikoi ne vidqh da dava konkretni otgovori,ta sega shte ti kaja vyrhu koi proizvedeniq pravihme analiz
    1. Николай Хайтов - "Дервишово семе"
    2. Ивайло Петров - "Преди да се родя"
    3. Светослав Минков - "Дамата с рентгеновите очи"
    4. Емилиян Станев - "Крадеца на праскови"
    5. Йордан Радичков - "Нежната спирала" ;
    6. Павел Вежинов - "В един есенен ден по шосето"
    7. СТИХОТВОРЕНИЯ НА:
    *Димчо Дебелянов - "Скрити вопли"
    *Елисавета Багряна - "Потомка"
    *Николай Лилиев - "Тихият пролетен дъжд","Кръгозори надвесени"
    *Христо Смирненски- "Зимни вечери","Приказка за стълбата"
    *Никола Вапцаров - "Песен за човека"
    *Валери Петров - "Тавански спомен","Японски филм"
    и Блага Димитрова - "Жена"
    Kakto kazaha drugite pyrvo procheti po-dylgite tvorbi,pyk stihotvoreniqta moje i prez uchebnata godina
    Много ти благодаря. Аз тъй като имам само една от тези книги, сега една приятелка ще ми даде литературата си и направо от там ще чета.

Град
    4istota.ood
    1"Дервишово семе"
    2"Преди да се родя"
    3"Дамата с рентгеновите очи"
    4"Крадеца на праскови"
    tova pro4etoh az i mi be6e ot golqma polza

Уау,върху всички тези произведения ли ще ни карат да правим съчинения?!? А някой да знае кои точно са стихвотворенията дето ще учим?
    Иначе аз съм си купила всичките книги,без стихотворенията,остава да ги прочета...

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Прочети "Крадеца на праскови" . С останалите мисля, че ще се справиш през годината.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az gi prochetoh vsichkite za edna sedmica prez noshta...hubavi sa..no kradeca na praskovi nai-mnogo mi haresa..

Цитирай Първоначално написано от DaDdY_BoY
    WoooW ... книги през лятото ??? А бе вие добре ли сте бе хора ? лятото е за купон а не за четене,учене и т.н. я разтоварете се от това училище защото лятната ваканция бързо,бързо ще мине и пак почваме училище
    ne 4e neshto ama toq kupon shte go i sled u4ebnata godina i kakvo vi pre4i 4e momi4eto 4ete .. neka de i e prava tq vi pomoli za neshto a ne da i kajete "vie dobre li ste..." po temata... i az sega shte sum 8-mi klas sega kato se zamislq mai shteshe da e po dobre da pro4eta samo tova koeto ne e pulno v u4ebnika...

kato gledam mai dosta hora ste 4eli kradeca na praskovi .. q pls obqsnete mi neshto ako moje de v knigata tq umira puk vuv filma toi .. tai li stava ...?????????

Град
    Русе
    И аз ще съм осми клас и ти препоръчвам и двете произведения на Павел Вежинов. "Крадеца на прескови" също е интересно

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]
    Цитирай Първоначално написано от DaDdY_BoY
    WoooW ... книги през лятото ??? А бе вие добре ли сте бе хора ? лятото е за купон а не за четене,учене и т.н. я разтоварете се от това училище защото лятната ваканция бързо,бързо ще мине и пак почваме училище
    ne 4e neshto ama toq kupon shte go i sled u4ebnata godina i kakvo vi pre4i 4e momi4eto 4ete .. neka de i e prava tq vi pomoli za neshto a ne da i kajete "vie dobre li ste..." po temata... i az sega shte sum 8-mi klas sega kato se zamislq mai shteshe da e po dobre da pro4eta samo tova koeto ne e pulno v u4ebnika...
    Thanks за подкрепата!
    Аз накрая си взех литературата за 8 клас и оттам прочетох всичко, което ми трябва. Но това, което ме притеснява е, че на места има съращения...

[moq savet e sq da si prekarva6 super!
    a kogato doide vreme, moje da si pro4ete6 proizvedeniqta ot literaturata, malko predi da zapo4nete da gi izu4avate в u4ili6te!
    На шеф не се отказва,на доктор всичко се показва,а на мъж нищо не се казва!

Guest
    Аз също ще съм 8 клас и искам да попитам кои са по дългите книги(освен крадеца на праскови).Мисълта ми е да прочета тях а др-те през год.,мн ще съм ви благодарна ако ми помогнете

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз също ще съм 8 клас и искам да попитам кои са по дългите книги(освен крадеца на праскови).Мисълта ми е да прочета тях а др-те през год.,мн ще съм ви благодарна ако ми помогнете
    Еми аз нали чета направо от литературата за 8 клас и съм на твоето мнение - кратките в даскало, а сега по-дългите.
    От това, което съм прочела досега по-дългички са "Дервишовото семе" , "Преди да се родя", "Крадеца на праскови" и може би "Дамата с рентгеновите очи". Може и някои и други да са по-дълги, аз казвам само тези, които съм прочела.

Супер фен
    "Крадецът на праскови" е класика и просто трябва да бъде прочетена!На мен ми харесаха още "Един есенен ден по шосето" и Дебелянов...по неговите произведения написах хубави есета и съм горда Иначе прочети Хайтов,защото с него ще започнете
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

аз лично "крадеца на праскови" и "дервишово семе" харесах, амммм..... "дамата с рентгеновите очи" и" "един есенен ден по шосето" са така поне според мен доста смахнати, класната ми беше върху "дамата с рентгеновите очи" не се изложих , но ДОСТА се измъчих... прочети" кардеца на праскови" и"дервишово семе" ще ти харесат пък и ще ти са нужни, с другите книги от списъка ще се справиш, и sorry ако сам закасняла с отговора
    Има два типа хора, тези които ме харесват и тези които може да си гледат работата.....

Guest
    Lorein изключително много ти благодаря,че ми помогна като ми каза по-дългите произведения. =D> \/

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Lorein изключително много ти благодаря,че ми помогна като ми каза по-дългите произведения. =D> \/
    Np

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    mi az gi pro4etoh ve4e i nai-mnogo mi haresaha ...Predi da se rodq ..damata s rengenoite o4i i nai-ve4e Kradeca na praskovi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си