- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- maika im na 6ibanite cskari
mainata im![]()
![]()
![]()
tva be6e nerealno tupa pobeda
bahti i nekadurnicite sa ls...bahti i tupiq cska vratar
bahti MA4A![]()
![]()
![]()
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Аз бях за ЦСКА!Браво на момчетата!Йепааа!Но АНГЛИЯ са велики!
/rossa./
Uraaaaaaaaaaaa! Samo Cska!!!
HeaL ThE WorLd...
MakE it a BettEr PlacE..
samo samo samo cska
cska e nai-nekadurnia otbor na sveta....ako ne bqha tia tupi duspi![]()
![]()
nqma6e da spe4eli.....
![]()
Алберт Айнщайн - две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
хаахаххахааа "ако" нали знаеш , че акото цапа гащите пич ?Ако Ботев беше с каска... с тия изказвания си личи колко си проС... то ти е простено де нали си УеФскар...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
hahaha....purvo ne sum pi4,a pi4ka.....i kolko puti kazvam na takiva kato teb da qdat "акото "s lujica pone,da ne se capqt 4e ot kilometri se vijda kvi prostaci saПървоначално написано от skate_warrior
Алберт Айнщайн - две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
be nz koi sa nekadurni i ls moje da ne mi e lubimiq otbor
ama cska sa mi adski antipati4ni
zakvo spe4eliha-->da im se digat vujkite
ma4a e bil oreden!...6ibani duzpi...6ibani duzpi...bibani duzpi
Като те гледам ми напомняш на кенеф, дебел, бял и миришеш на лайна
ma nali si ot cska
Ах, колко жалко е да си левскар...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
какво му имаше на мача и какво бе нереалното ? всички сте нещастници, защото незнаете как да губите !
обичам дениту ми{}
ama az ne se nervq za levski a 4e cska spe4eli
taka 4e ne mi kazvai 4e ne znam kak da gubq
На сините суполанковци ще кажа само едно:
Ако Левски беше жив сега, щеше да е фен на цска..
Само ЦСКА..
Дано още 30x30 да сме шампиони..
с поздрави за всички братя по цвят..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
![]()
po dobri sa ls
ne moje s edna pobeda sa se ospori
skupa priemi 4e zagubihte.Ne e nujno da obijda6 CSKA za6toto zaslujeno si bihme. \Първоначално написано от PY_MACKA
/
Хаха,как пък го реши това,че мача е бил уреден?!Това,че на теб не ти изнася,че ЦСКА са победили,не значи,че мача е уговорен!!!Тцтц...Като са ти антипатични не е нужно да правиш цяла тема,в която да дрънкаш глупости!Колкото да не ти се иска на теб и на всички леФскари-ЦСКА биха!Станахме носители на суперкупата!Това е факт!Първоначално написано от PY_MACKA
Айде,изяжте се!
![]()
Aко Левски беше жив сега,чорбата немаше да съществуват,защото хора като Апостола нямаше да допуснат комунистите да окупират страната и да се гаврят с нея почти половин век. А всички знаем ц(*ка чия рожба еПървоначално написано от [CSKA
![]()
А за мача - зверския късмет извадиха "армейците"Вратарчето трябва да го позлатите
![]()
колкото и първенството беше истинско, толкова и финала за суперкупата...
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Простият си ти. Оправи си правописа и после гледай другите.Първоначално написано от skate_warrior
![]()
Прочети какво съм написал в другата тема.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Това е факт, няма спор, но въпросът е, как е постигнато всичко това?Ако си гледала мача, в което се съмнявам, съдейки по изказването ти, ще разбереш.Първоначално написано от avril_lavigne
![]()
Това е факт, няма спор, но въпросът е, как е постигнато всичко това? Ако си гледала мача, в което се съмнявам, съдейки по изказването ти, ще разбереш.Първоначално написано от avril_lavigne
П.П. Какво лошо има?!? Момичето се е изнервило и е решило да пусне тема, в която да изкаже мнението си.![]()
Айдее.. коуегата отвръща на удара! Стадото рогати започна да се защитава!Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
От "акъли" като теб, човек няма от какво да се защитава.Първоначално написано от skate_warrior
Цс*карче, стига си стоял на едно място...![]()