- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- maika im na 6ibanite cskari
Да, видя се. Публиката беше в червено.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Добре професоре... то който не разбира от футбол е от УеФски, така че - прощавам ти, че си толкова зле![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ще се сетиш...Първоначално написано от p4elata_brumze
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Личи си, че си чорбар...и какъв "разбирач" си.Първоначално написано от skate_warrior
![]()
Всеки с кусурите си... хах.Първоначално написано от exploitedteen
Щом казваш....
П.П. То и ти не си цвете за мирисане. (Нищо лично.)![]()
Първоначално написано от Frank_Lampard
охохохохо...колко си прав... не се съмнявам,че ако ЦСКА бяха загубили пак щеше да има такава тема само че,за да се плюят уефскарите.тъй че...няма смисъл от тая тема.и мога ли да попитам авторката на тази тема как така мача е бил "oreden"???
все пак е за купа.кой ще ти играе за уредена купа???
![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Не се подигравай с името на Апостола, разбра ли ?Първоначално написано от [CSKA
Гледай мача.Първоначално написано от rusalkata_
Беше уреден не между отборите, а между Цс*КА и чорбарчето Врайков.![]()
Явно си изпуснала световното 98охохохохо...колко си прав... не се съмнявам,че ако ЦСКА бяха загубили пак щеше да има такава тема само че,за да се плюят уефскарите.тъй че...няма смисъл от тая тема.и мога ли да попитам авторката на тази тема как така мача е бил "oreden"??? все пак е за купа.кой ще ти играе за уредена купа??? Laughing Rolling Eyes
В края на мача сички видяха кой отбор има по добра физическа подготовка!Нещо не мога да си представя с 10(9 също) цска да са опита гол да вкара!Чорбата спечели мача като спечели чопа и избра Левски да бие първи дуспите
Можеш да се съмяваш,но гледах мача от начало до край и мога да кажа,че ЦСКА заслужено си спечелиха мача.За какви уговорки може да стане въпрос според вас?!Просто винаги като не ви изнася крайния резултат и си търсите оправдания,причини,все някой ви е бил крив,съдията виновен,мача купен...Ако Левски бяха успяли да ни победят тогава,сигурна съм,според леФскарите мача нямаше да е уреден,обаче понеже ЦСКА спечелиха и сега започвате с умните изказвания...Първоначално написано от p4elata_brumze
А относно темата:Момичето се е изнервило и почва веднага с обидите и с малоумните твърдения,че мача е уреден.Дузпите били шибани...Ами шибани са,защото вие се издънихте!!!
Всички до един сте ПЪЛНИ ОЛИГОФРЕНИ ! НЯМАТЕ ПОНЯТИЕ ОТ ФУТБОЛ !!! СРАМ МЕ Е, ЧЕ СТЕ МИ СЪНАРОДНИЦИ ! Ако разбирахте от футбол, нямаше да отделяте 100% от времето си да изкарате противникът = нещастник ! ВСЕКИ ДА СИ ГЛЕДА В СОБСТВЕНАТА КОШАРА!
ще ви кажа само едно, дано успеете да го усмислите ..
ОБИЧТА КЪМ ОТБОРА ТИ ТРЯБВА ДА Е ПО-ГОЛЯМА ОТ ОМРАЗАТА КЪМ ПРОТИВНИКА ! за това нямате футболна и фенска култура ... защото устите ви приличат на латерни за псувни,а футболът е благородна игра...![]()
обичам дениту ми{}