ami tq sega e v nqkva edvali ne kriza , v smisul misli si che na nikoi ne mu puka za neq , daje i na nai-dobrata i priqtelka , a tova ne e taka ... ima super mn hora deto si durjat na neq , no tq prosto e izgubila doverie qvno ... sled kato skusahme ne e imala druga vruzka dori i za 1 den ... skoro za 1-vi put kato ostanahme na same mi idvashe da q celuna i posle i go kazah ... a tq mi kaza "dobre i che ne si go napravil" i az se namrushtih ... a tq mi kaza "znaesh li zashto? zashtoto ako go napravish nqma da se drupna i i az shte te celuna..." , no ... vupreki tova se durji mnogo studeno , daje sum zabelqzal che ne me gleda po sushtiq na4in , i i go kazah i tq mi otgovori "Nedei da budesh tolkova siguren ako sudish samo po tova ... az umeq da prikrivam 4uvstvata si \/ " i sega se durji mn studeno , dori e imalo slu4ai kogato sme bili na same i 4asove , sedim na nqkoq peika , az sum q gushnal i tq ne se durpa ... dori mn 4esto lqga i si slaga glavata v/hu men vse edno sum vazglavnica , no mi izglejda mn oburkana kato cqlo i ne iskam da q nasilvam , tq znae absolutno vsichko , kak se 4uvstvam , che oshhte q obicham ... dori 1 put i bqh kazal che kato q vidq s drug , koeto nemoje da ne stane sigurno shte se poburkam ... i tq mi kaza che i tq ako me vidi s druga shte i idva da i izdere o4ite ... i posle kaza i to ne za drugo ama zaradi tiq raboti deto sum kazval 4e q obi4am i tn i shtlo da izleze 4e sum q lugal ... a az opredeleno ne q luja za neq vsi4ki mom4eta sa bokluci i iskat samo SEX ... spored neq sum edinstveniq koito se e dokazal che e svesten i tn , vse oshte misli che sum sladur , daje che sum stanal po-sladak i nekfi takiva ... na momenti mi se struva che izpitva neshto , na momenti 4e edvali ne me mrazi ... no i tq e golqmo inat4e i moje i nikoga da ne razbera ... dori i da e izpitvala neshto prez cqloto vreme Priqtelstvoto moje da se prevurne v Lubov, no Lubovta v priqtelstvo ... Nikoga