Направих много глупава постъпка и ви моля да ми дадете някое съветче.С едно момче на село сме израстнали заедно и много сме си споделяли.Нз какво стана,но априлската ваканция м/у нас изникна нещо повече от приятелство и станахме гаджета.Той ме пита дали съм сигурна в чувствата си,тъй като знаеше че много страдам по едно момче,аз го убедих че вече съм се примирила,че не мога да съм с него и че съм сложила край.Той ми харесваше,винаги има какво да си кажем и си прекарвахме страхотно.Аз го убеждавах че няма да му изневеря и ще ходя често на село.Той ми се обаждаше както и аз на него,но вече от 2 месеца не сме се чували,а от 3 не сме се виждали.Не съм ходила,защото не исках,срещнах друго момче.А освен това през това време имах силни симпатий към други момчета,дори съм флиртувала с едно.Сега ми се налага да отида на село,а нз как ще го погледна,какво ще му кажа Искам да сме си приятели,но няма да бъде същото и го осъзнавам Нз какво да правя адски ми е гадно,дали ме мрази,навярно няма да иска да ме погледне,ще ме презира,за каква ли ме мисли,как да му обясня Моля ви посъветвайте ме