- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ???
Направих много глупава постъпкаи ви моля да ми дадете някое съветче.С едно момче на село сме израстнали заедно и много сме си споделяли.Нз какво стана,но априлската ваканция м/у нас изникна нещо повече от приятелство и станахме гаджета.Той ме пита дали съм сигурна в чувствата си,тъй като знаеше че много страдам по едно момче,аз го убедих че вече съм се примирила,че не мога да съм с него и че съм сложила край.Той ми харесваше,винаги има какво да си кажем и си прекарвахме страхотно.Аз го убеждавах че няма да му изневеря и ще ходя често на село.Той ми се обаждаше както и аз на него,но вече от 2 месеца не сме се чували,а от 3 не сме се виждали.Не съм ходила,защото не исках,срещнах друго момче.А освен това през това време имах силни симпатий към други момчета,дори съм флиртувала с едно.Сега ми се налага да отида на село,а нз как ще го погледна,какво ще му кажа
Искам да сме си приятели,но няма да бъде същото и го осъзнавам Нз какво да правя адски ми е гадно,дали ме мрази,навярно няма да иска да ме погледне,ще ме презира,за каква ли ме мисли,как да му обясня Моля ви посъветвайте ме
Можеш да затвориш очите си за неща,
които не искаш да виждаш,
но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
които не искаш да чувстваш!