- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Коя беше последната песен,която ви разплака?
imogean heap-hide and seek
Слави Трифонов и Нели Петкова - Това е
Rihanna - Unfaithful
Димана-Само тебе
(тая песен винаги като я чуя и почвам да плача...)![]()
![]()
f@nt@zi@
Metallica - Nothin' else Matters
11 tochka deaktiven profil.
Evanescence - Anywhere
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
Нели,Слави и Куку-Бенд"Това е"
James Blunt - You're beautiful
Магда - Усмихната ме запомни
Усмихвайте се - утре ще бъде по-зле.
Мъжете не плачат много на песни, трябва песента да навява някакъв лош спомен инак няма как, но много ми харесав песента на Деси и Ку-ку бенд- вечеряй Радо. Това е песента за жената на въпросния Радо, която е болна от рак на гърдата, препоръчвам много добра песен.
всичките който неска слушах по точно всички на Еванесънс
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Може да ви звучи странно,но последната песен,на която се разплаках беше Еминем - Spend some time.Тази песен ми навяваше много тъжни чувства,а и без това бях малко разстроена и тази песен май беше последната капка (иначе не плача на песни...
) Май единствената песен на която съм плакала без причина е била на Celine Dion -"My heart will go on".
![]()
Слушах си на борис дали - кой сега до теб заспива и се сетих за една бивша любов.![]()
2т. системно
хмммм никога не съм плакал на песни
Щото никога не си обичалПървоначално написано от навигатора
другия вариант ако те пусна в на един приятел колата - вътре има 9 усилвателя гаранция сълзи щи текат може и кръв от носа да пуснеш
![]()
2т. системно
Слави Трифонов-Сбогом моя любов (...вчера ревах за бившия)![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
ami...mariah carey-without you (kato se ima predvid che q iam ot vchera)
Celine Dion-My heart will go on
Stoqn i Viktor-Otkakto ti (prejivqh neshto takova naskoro)![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Avril Lavigne-I'm with you![]()
Гадно ми е...започнах да си мисля за някакви много подтискащи неща напоследък![]()