- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- zaici-parvi u4eben den
na su6toto mnenie sumПървоначално написано от Анонимко
I az tva si mislex...awe ima mnogo vreme do 15 septemvri mesec i polovina shte izbera kvo da obleka...mislq che shte mistigne vremetoПървоначално написано от BeBencEto
![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
квот и да сложиш пак ше те замерят с моркови ..![]()
Мн се надъхвам и аз да целя тая годинаПървоначално написано от SmurkamDoZori
Чувствам се в свои води вече....достатъчно време уча в тва даскало иии време е да посрещнем зайците както си му е реда
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
zna4i 1vo da si hodi normalno?! a posle q suvetva6 ABE VSE PAK oble4i se kato Kyrve....Първоначално написано от "^npocTo^a3^f
![]()
и аз си мислех като вас преди 3г.-как да се облека,че да направя добро впечатление,6тото съм зай4е...и знаете ли-няма смисъл...6тоот 1вото ви впечатление ще е е точно първите седмица-две...след време ще видите как няма да е така...ако попаденете на як клас де![]()
![]()
няма защо да се обличаш толко специално...дънки с ризка или няква блузка,или пола с нещо нагоре пак...ама не ти препоръчвам полатаПървоначално написано от MimityYy
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ох..и аз тази година ще съм зайче и не знам какво да си облека..всъщност имам една идеq-тъмносин костум-дълъг прав панталон и вталено сако с 1 копче,отдолу бqла(може ленена) ризка.Мислq цветовете да са тези,защото ще ми отиват на вратовръзката,а при нас това е проблемът-една гадна тъмносинq с нещо като златно(блаа)
Май вече е време да потърсq нещо такова..или подобно,а ако дадете други идеи ще съм ви много благодарна![]()
..получи се малко смесица от букжи,но тоq кредор е смотан..![]()
като искаш да си оригинала или екстрентична иди пияна на даскало или напушена повярвяи ми всички ще те забележат ..бтв от кои град си ?
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Хъх,и аз ще съм заек,ама какво от това?Ще си отида с най-обикновени дрехи на даскало.Сега какво?Да си облека бална рокля и да си сложа голяма шапка с периферия за да ме забележат ли?Хъх.Каквото имаш-това обличаш.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)