.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Kakvo stava s mene za6to ne moga da go zabravq?

nz kakfo da pravq izpitfam 4ufstva kum edno mom4e to be6e prez cqloto freme do men...v trudnite momenti mi pomaga6e...s negova pomo6t i podkrepa zabravix bif6eto si gadje po koeto mn stradax...tofa mom4e mi oburna jivota nakarame da se uzmixna...ima6e ne6to m/u nas flirt ili ne6to dr ..nz.
    ..no i dvamata o6te ne sme gotofi za 1-vata kra4ka kakvo da pravq ?da go ostavq li?da si trunga prosto ei taka?znae 4e mn go obi4am a i toi mene sum 100% sigurna no ima nqkakuv problem..molq vi daite mi sevet!

Мега фен Аватара на iiirish
    ако всеки чака другия да поднете чувствата си на тепсия, няма да стане! и какво значи това, че нито ти, нито той сте готови за първата крачка?! да не правите секс за първи път, че сте се закъхарили така!

изчакай още малко. ако той не направи нищо, действай ти. това е

Мега фен Аватара на koalka
    Защо ти не направиш първата крачка?Какво толкова.Той ти е приятел.Не го оставяй даси тръгне.Според мен той държи на теб.Не се отказвай от него-ще направиш грешка.

Голям фен
    Град
    Memphis
    tei kato kaza az ne vijdam problem da ima
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

;( koalka

brava si...ne traa go izpusna no fijdam kak si otifa i naprafo mi ide da se samoubiq...toi be6e edinstfeno do mene sled kato prejifqx edna mn boleznena razdqla..edinstfeno toi...i tova priqtelstfo se prefurna f lubov... nz kakfo pofe4e da naprafq nameci nameci ne stafa ima nqkuf flirt mejna ama...

ako toi te obicha i ti go obichash...prosto ne moga da si predstavia kakuv problem moje da ima..
    prosto razkrii chuvstvata si i go nakarai toi da razkrie svoite

:(

dam ama ako gi razkriq ami ako ne se polu4i naprafo 6te umra kazfam fi ;(;(;(mn e gadno taka ;(

kiteto
    Guest
    celuni go ! I da ne stane shtom ima flirt moje i celuvka da ima

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Щом е бил до теб в толкова много трудни моменти,надали е безразличен към теб.Може да има чувства към теб или просто да те възприема като приятелка,но със сигурност не си му безразлична.
    По-добре ще е да говориш с него и да му кажеи какво чувстваш,не се страхувай от отговора му,защото поне така ще спреш да се измъчваш дали може да се получи нещо между вас или не.Така като стоиш и чакаш той да направи първата крачка не печелиш нищо,а само се самоизмъчваш.

I dvamata izpitvate chuvstva 1 kum dryg taka 4e ne vijdam kakuv e problema ti da napravi6 purvata kra4ka ? Aiiiiiide uspeh macka :}}
    ATB-Ecstasy ....

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Просто със чакане няма да стане...направи първата крачка защо трябва той да го направи първи...

Град
    кво ти пука?
    izvinete me..ama nerazbiram smisula na taq tema???????kakvo ima tolkova da se obsujda....bili ste zaedno v trudni momenti i taka natatauk....ama ne bili gotovi za 1-ta kra4ka?????em koi da e gotov???nie kvo da napravim??? mi deistvai we macka....kakvo tolkova go misli6???ti ako vse taka 4aka6 si4ko da ti paden nagotovo...mn ne6ta 6te izpusne6 v toq jivot!!!!!deistvai i ne misli gotov negotov.....puskai s epo te4enieto i jivei SEGA!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си