- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kfo zna4i "rulzzz"
kakvo po to4no zna4i "rulzzz" sujalqvam za tupata tema,ama me int to4no sega,az si misleh,4e uj znam,ama ne.
daje moje posle da mahnat temata moderatorite,ama isakm da znam ko zna4i
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
ne vijdam koe i e liubovnoto na temata 4e e tuka...rulzz idva ot angliiski ili s drugi dumi rulira ili primerno ne6to e "nai-qko"
porednata tupi4ka 4ujdica
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Rulz е нещо като бългорското "кърти"...дано съм ти помогнала и съм съгласна че темата не е за тук!
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
rlZzZ = рулира,кърти, дъ бест и т.н. :P
а бе четеш ли: TeenProblem.net Форуми -> Любов ....RulZzZ има мн връзка с любовта ама карай хаххаха
То наистина , че темата не е за тука... ама и на мене винаги ми е било интересно ... и аз си мислех , че значи нещо друго а то кво се оказа .. хахах![]()
Зависи от контекста.Ако видиш барчето ми на него пише
I will rule the world-Аз ще оправлявам света.
Ако някой каже
First rule-i rule това означава Първо правило-аз определям правилата
Ако пък някой каже
Тая снимка РУЛИРА това означава че снимката е страхотна.
uber l337 pro g33k
Xaxa..mi ima 2 zna4eniq
rulzzzz = rules = pravila,upravlqva(2 lice ed.4islo),nai-qkoto,cepi
Love rulzzz = Liubovta e nai velikata
Ne6to takova mai
Коси ливади.
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Мисля, че вече получи достатъчно и точни отговори, следващият път уцели раздела![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love