- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какво да правя
Значи харесвм едно момче и най-накря тръгнахме.Ходихме седмица и малко и нещо взе да ми омръзва да съм само с него ...като отидеше на някъде ми "олекваше" така да се каже.Докато преди 2-3 дни той дойде(ние се събираме пред една детска градина),а аз играех волвйбол и не му обърнах особенно внимание само го гушнах и продължих да си играя...след малко отидох и седнах до него ама той беше леко неадекватен попитах го какво му е и той каза,че е изморенПо едно време една приятелка ме помоли да отида с нея до едно място и аз тръгнах.Върнахме се и той каза,че отива с един приятел и едно др. момиче да разходят кучето на момичето извини ми се,че ме зарязва така и аз му казах,че няма проблем..На другия ден дойде и ми вика "ей сръдливке" при което му казах,че немъ се сърдя за нищо и той утиде нанякъде с най-добрия му приятел.Аз останах с едни приятели (един от тях мое бивше гадже) и те ми казаха,че няма смисъл да се занимавам с него да се върна при бившия и т.н. А един от тях ми предложи да тръгна с него...ама аз отказах. Цяла вечер бях с тях и си приказвахме.Следващите 2 дена не ми се излизаше и вчера излизам аз и една приятелка ми каза,че гаджето ми си мисли,че съм му сърдита и че неходиме вече,и че е тръгнал с едно друго момиче с което се бяхме скарали за него само и само за да не е без гадже.После говорих с най-добрия му приятел и той ми каза,че неходи с нея след което ми вика"ти май си го заобичала"аз му казах ,че незнам и той вика "айде кажи ми знам,че е така", казах му ,че можеби е така при което ми се усмихна и ми каза нещо ама не го чух.. Едно момче цяла вечер ме тормозеше да тръгна с него и аз накрая едвам се отървах и отидох наразходка с бившия, с този,който също ми предложи и с един др. и бившия започна да ме кара да тръгна с ония дето ме харесва моли ми се моли ми се и накрая се съгласих(сигурно това беше най-голямата ми грешка) и те ме изпратиха понеже трябваше да се прибирам.... Сега незнам какво да правя искам да си върна гаджето много ми липсва нали знаете "когато загубиш нещо разбираш колко много ти е нужно" и незнам какво да направя довечера като го видя дали да го попитам късаме ли или какво?
П.С знам ,че темата ми е много дълга и омотана,но ще ви помоля ако някой ме разбра да даде съветче![]()
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}