- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за козметици, чистене на 4ерни то4ки, трънчета
Искам да ви питам колко трябва средно да струва едно ходене на козметик. Защото аз ходих веднъж и ми взеха 10лв а не ми изчистиха добре лицето. Иако някои знае как да си чистя сама лицето от трянчетата и 4ерните точки казваите. Четах тука за някакви лентички за черни точки обаче не схванах дали помагат, колко са големи и колко черни точки могат да махнат.
10 lv e normalno, az hodih na dosta po skupa prosecura s mnogo po moderni i dulboki metodi na po4istvane no posledstviqta i efekta bqha obratni- vlo6i mi se liceto. lenti4kite koito znam az na nivea struvat kum 1.50 iii premahvat to4kite noo ne vsi4ki i spored men ne si zaslujava koi znae kolko
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
да,и аз съм чувала,че ефекта е почти никакъв,макар че трябвало процедурата да се повтори минимум 2 пъти,не съм чула добри отзиви и след повтарянето,а и не съм виждала потресаващи резултати.за това извода е - намери си подходящ крем за лице,за дълбоко почистване на порите (дори има специални-за черни точки) и си се мажи с него,вярно,ефекта няма да е светкавичен,но с постоянство всичко се постига,мисля,че ще останеш по-доволна от този вариант,късмет (;
На мен ми взима 20 като ми оправя и веждите а лицето ми става перфектно не знам колко е само за лице...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
az polzvah tezi lenti4ki na nivea no ne mi pomognaha osobeno ... mai hi4 ne mi pomognaha![]()
И аз не съм доволна от лентичките на Нивеа.Попринцип в повечето козметици около нас взимат към 25лв.А иначе от хумата има резултата.Аз ползвам и едно кремче на Биле-в синя опаковка.Много ми помага.Какви ли неща не бях използвала,но досега той е най-добрия.Дано да съм ти помогнала![]()
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
Аз ходих при мойта козметичка и ми взе за почистване на лицето и веждите 35лв и съм доволна.Препоръча ми да си купя цялата Пюр серия на Гарниер маска за лице,крем и др. и да се мажа всеки ден.За сега нямам все още,а ми почистваха лицето преди бала.