- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Teen Movies
Точно пък 100 момичета е супер приятна комедиика и има доста истини там казани и Един не ... е супер яка комедиика смях се до сълзи ама е простотияПървоначално написано от Mo6no
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Съгласна съм. Повечето са еднакви.Първоначално написано от Mo6no
Cruel Intentions не е точно тийн филм.
ice princess :P drug..posle shte se setq \
/
minaliq den gledah toq : "deset ne6ta koito mrazq v teb",nz dali e star ama mi haresa i e takav mkadejki![]()
az dobavqm ice princess mnogo gotin filmec![]()
Може ли линк към 100 girls?)
Никой не каза Страшен филм 1,2,3,4. А ако искаш филм, който е много голяма тъпня и чак се чудиш на моменти дали да се смееш или да плачеш от простотия- Fat pizza. Този филм е уникално тъп!![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Тоя филм го пуснах и го спрях. Наистина е страшно тъп! Дайте линк за 100 girls дее.Първоначално написано от Fiola
)
edin ne tup amerikanski film
amerikanski pai
sleepover
mean girls
oshte.. posle![]()
She's the man
Take the lead
Step up
tov sa trite filma koito az nai-mnogo haresvam nadqvam se i na ebe da ti haresat
Mira bien, todo va mal y todo est
moga da ti kaja 4e edin ne tup am. film mi e ...are ne lubimiq ama tam nekudeПървоначално написано от Mo6no
tui 4e po poleka![]()
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Ами например Tres metros sobre el cielo,John Tucker must die,50 frist dates,The hot chick,Freaky Friday,10 Thing I Hate About You,Ice princes ;d ;]]
Tres metros sobre el cielo [[ towa e naii neweroqtnie filmm koitt sym gll ii naistina wi go preporychwamm) ]]
Raise your voice
A walk to remember
Save the last dance
The notebook
A cinderella story
Another cinderella story
Keith [[ drr koitt wii preporychwamm ;d ]]
Monte Carlo
Step up 1,2,3
Street dance.. za drr sq ne se seshtamm)
здравейте, бях във Франция в едно семейсто и там момичето ми гледаше едно филмче, много готино ... та може и да сте го чували ако не гледайте го ,,, LOL (Laughing Out Loud)
Хмм..казваш хубави филми, ами да ти кажа гледах един филм ''Три метра над небето'' бих казала, че много ми харесва, става за момичета и момчета![]()
Резюме: Ами... Момче и момиче се срещат по доста странен начин, заобичат се. Той е лошо момче, обича моторите, агресивен е ;**.. Филма си е доста хубав![]()