.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Teen Movies

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Цитирай Първоначално написано от crazy_mouse
    100 момичета
    Този филм заедно с 'Ролербол' и 'един не тъп американски филм' влиза в класацията ми за най-тъпите филми, които съм гледал.
    Иначе предполагам 'The New Guy' ще ви хареса
    Също така препоръчвам 'Mean Girls'.
    Последните два са най- добрите тийн филми, които съм гледал. Всички други тийн филми, които съм гледал(а аз съм гледал повечето от написаните) са боклук.
    Точно пък 100 момичета е супер приятна комедиика и има доста истини там казани и Един не ... е супер яка комедиика смях се до сълзи ама е простотия
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Повече от фен
    Не можеш да откриеш хубави такива. Просто няма хубави такива.
    Съгласна съм. Повечето са еднакви.
    Cruel Intentions не е точно тийн филм.

ice princess :P drug.. posle shte se setq \/

minaliq den gledah toq : "deset ne6ta koito mrazq v teb",nz dali e star ama mi haresa i e takav mkadejki

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az dobavqm ice princess mnogo gotin filmec

Повече от фен
    Може ли линк към 100 girls? )

Никой не каза Страшен филм 1,2,3,4. А ако искаш филм, който е много голяма тъпня и чак се чудиш на моменти дали да се смееш или да плачеш от простотия- Fat pizza. Този филм е уникално тъп!
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Fiola
    Никой не каза Страшен филм 1,2,3,4. А ако искаш филм, който е много голяма тъпня и чак се чудиш на моменти дали да се смееш или да плачеш от простотия- Fat pizza. Този филм е уникално тъп!
    Тоя филм го пуснах и го спрях. Наистина е страшно тъп! Дайте линк за 100 girls дее. )

edin ne tup amerikanski film
    amerikanski pai
    sleepover
    mean girls
    oshte.. posle

She's the man
    Take the lead
    Step up
    tov sa trite filma koito az nai-mnogo haresvam nadqvam se i na ebe da ti haresat
    Mira bien, todo va mal y todo est

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    Цитирай Първоначално написано от crazy_mouse
    100 момичета
    Този филм заедно с 'Ролербол' и 'един не тъп американски филм' влиза в класацията ми за най-тъпите филми, които съм гледал.
    Иначе предполагам 'The New Guy' ще ви хареса
    Също така препоръчвам 'Mean Girls'.
    Последните два са най- добрите тийн филми, които съм гледал. Всички други тийн филми, които съм гледал(а аз съм гледал повечето от написаните) са боклук.
    moga da ti kaja 4e edin ne tup am. film mi e ...are ne lubimiq ama tam nekude
    tui 4e po poleka
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Ами например Tres metros sobre el cielo,John Tucker must die,50 frist dates,The hot chick,Freaky Friday,10 Thing I Hate About You,Ice princes ;d ;]]

Tres metros sobre el cielo [[ towa e naii neweroqtnie filmm koitt sym gll ii naistina wi go preporychwamm ) ]]
    Raise your voice
    A walk to remember
    Save the last dance
    The notebook
    A cinderella story
    Another cinderella story
    Keith [[ drr koitt wii preporychwamm ;d ]]
    Monte Carlo
    Step up 1,2,3
    Street dance.. za drr sq ne se seshtamm )

здравейте, бях във Франция в едно семейсто и там момичето ми гледаше едно филмче, много готино ... та може и да сте го чували ако не гледайте го ,,, LOL (Laughing Out Loud)

Хмм..казваш хубави филми, ами да ти кажа гледах един филм ''Три метра над небето'' бих казала, че много ми харесва, става за момичета и момчета

Резюме: Ами... Момче и момиче се срещат по доста странен начин, заобичат се. Той е лошо момче, обича моторите, агресивен е ;**.. Филма си е доста хубав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си