- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14-15 god.-malki li sme da se vlubvame?:(
Да, и аз съм на 14 и няколко пъти съм харесвала момчета, но според мен трябва да имаш много повече опит от 14 години, за да можеш да различиш любовта от любопитствито. Ваяко момиче, което не е имало приятел си мечтае за красивия принц.Даже някои толкова бързат да изпитат прословутата любов, че се впускат с главата напред във всяка възможност
. Е, разбира се, че това не пречи да си имамме гаджета, все пак и тръпката си заслужава...
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
възможно е но не е 100% сигурно
кво
все едно като сме на 14 и нямаме сърце по тази логика
така ли?
za purvi put se vlubih istinski kogato bqh na 13. sega sum na 16 i v moment sum vlubena za vtori put. vsi4ki ostanali vruzki( i ne samo) sa bili prosto nqkakvi vremenni yvle4eniq
Първоначално написано от macka123
![]()
"по тая логика"?
ти май изобщо не схвана логиката, така като ти гледам мнението
![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Здравей dqfol4e!!! Искам само да ти кажа да не се връзваш на злите езици, които като видят че нещо между двама души се получава, просто завиждат и гледат да ти развалят кефа. Според мен дори и да не е истинска любов...какво от това?...на вас ако ви е добре в момента, няма значение другите какво говорятПървоначално написано от dqfol4e
Само и единствено вермето ще покажа що за чувства са това наистина. От ли4ен опит ти казвам, че единствената ми ИСТИНСКА любов към едно момче започна преди 4 години т.е. когато бях на 13 (сега съм на 17).И за сведение на всички онези предубедени към "детските" трепети и чувства хора, тази любов продължава и до ден днешен.
Така 4е...обичай...сега му е времето![]()
Здравей dqfol4e!!! Искам само да ти кажа да не се връзваш на злите езици, които като видят че нещо между двама души се получава, просто завиждат и гледат да ти развалят кефа. Според мен дори и да не е истинска любов...какво от това?...на вас ако ви е добре в момента, няма значение другите какво говорятПървоначално написано от dqfol4e
Само и единствено вермето ще покажа що за чувства са това наистина. От ли4ен опит ти казвам, че единствената ми ИСТИНСКА любов към едно момче започна преди 4 години т.е. когато бях на 13 (сега съм на 17).И за сведение на всички онези предубедени към "детските" трепети и чувства хора, тази любов продължава и до ден днешен.
Така 4е...обичай...сега му е времето![]()
мале каза го с такава гордост, все едно 4 години са цяла вечностПървоначално написано от Анонимко
ако това ти се струва много, нз какво ще кажеш за бракове м/у възрастни, бракове които продължават по 20-30-40-50 год. понякога
това, че сега се обичате и си мислиш, че е истинската ти любов не значи, че винаги ще е така![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
Това е една подобна тема. Има мн отговори и мн спорове, разгледай там и ще видиш и моето мнение по въпроса...
vuzrastovi granici ne trqbva da sa problem.......obache zavisi shtoto kat si po malak si obarkan i nemoish da precenish edni chustva istinska lubov li sa
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Razbira se,4e e napulno normalno da se vlubish na 14-15 godini!Az li4no se vlubih na 13 ..!Sega sum na 14 i si imam priqtel koito strashno mnogo obi4am!(toi 6te pravi 16)!Nqma nikakvi problemi spored men da se vlubish v tazi vuzrast.Kato obi4a6 nqkogo tolkova mnogo ne trqbva da te spirat takiva ne6tai.....!Gledai na pred i se bori za nego ako go obi4a6 i 4uvstvata ti sa silni.A ako neshto ne se polu4i..... na 14 si i kolko vruzki te o4akvat samo...!Ti si reshi!
Dano ste 6tastlivi dvamata (ako se polu4at neshtata)
![]()
Незнам дали ти си влюбена, но никой не може да твърди със сигурност, че на тази възраст не можеш да обичаш.Да,може би рядко се случва,но и това го има...Ето ти думите на едни герои от любимото ми филмче:
„Предполагам че не е изненада,че някой ще ни критикуват; ще ни наричат калпави родители.И по принцип ще са прави.И за тези които казват, че са твърде млади, нека просто кажа:По дяволите, можеш да шофираш на 16, да отидеш на война на 18,можеш да пиеш на 21 и да се пенсионираш на 65,та колко голям трябва да бъдеш преди любовта тида е истинска?”
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
mi da ti kaja vale 4 godini ne sa malko zamisli seПървоначално написано от valantain_love
tova 4e tvoite vrazki sa po 1-2 sedmici na4i 4e nqma6 opita za po dalga vrazka ne 4e az koi znai kolko znam ama pak sam po dobre
a po temata mi az pak si mislq 4e liubovta v po ranna vazrast e mn po silna ot po zrqlataza6toto kogato si po malak si misli6 4e sveta svar6va bez 1 4ovek a kogato porasne6 i se vliubi6 misli6 po zrqlo i razbira6 4e ne e taka
tai 4e spored mene po malkite vazpriemat liubovta mn po silno i bolezneno
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
хаха ти пак не ме разбра![]()
няма значение дали са малко или много
въпросът е, че едва ли ще е завинаги![]()
просто хората порастват, променят се, а с това и желанията имтова че сега си въобразяваш, че била "истинската" ти любов, не означава, че вечно ще мислиш така
апък и ти си пристрастна - все още не си преодоляла някои неща, за да можеш да прецениш реално и трезво... водиш се от първични емоции, които пречат на разума ти.. за това не можеш да прогледнеш![]()