.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Guest
    ахахаха, ми той ще иде в италия, ще се върне септември и пак ще го вземат войник

стига сте ревали само

като толкова се обичате вземете се женете там и си раждайте деца и бачкайте за да ги издържате =D> (finger)

егати,друга амбиция освен да бъдеш вечно с него,нямаш ли? нещо образование,работа,нова работа,някво такова бъдеще не виждаш ли? или само "ох,не мога без него"

Мега фен Аватара на koalka
    Ако любовта е силна естествено,че ще го чака.Ама момиче уточнявай за колко време!Ако е за толкова малко естествено,че може да има такава връзка.Той после отива войник,но поне през това време ще се виждате от време на време,което ще прави раздялата ви по-поносима.Успех!Обаче не мога да приема,че ако го няма 5-6 години и той може да издържи без секс.За толкова малко съм съгласна.Дори и не за физическата нужда,ако го няма по-дълго,а за това,че няма ти даси до него.Спокойно,ще издържите.

Повече от фен
    Град
    ямбол
    ВСИЧКО ТОВА Е МНОГО КОФТИ
    НО СЕ СТЕГНИ
    ТИ СИ МЛАДО ХУБАВО МОМИЧЕ И АКО СЕ ОБИЧАТЕ ЩЕ СИ ПИШЕТЕ ЩЕ СИ ЧАТИТЕ ЩЕ СЕ ЧУВАТЕ КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ Е ТАМб ТОВА Е ЕДНО ПРЕПЯТСТВИЕ ТАКА ЧЕ СМЕЛО!

Супер фен
    Ако наистина трябва да замине за Италия,понеже предполагам че по работа ще заминава ти нямаш право да го спреш!За колко време ще е там?Просто като замине ще излизаш повече с приятели,ще се занимаваш с нещо,ще се чувате по телефона,ще си пишете и така..се ще мине времето

iliyanka
    Guest
    ami moiat priatel e v Germania,znam kvo ti e,oba4e nemoje6 da go spre6,toi e goliam maj i sam re6ava.i na mene mi lipsva ujasno vapreki 4e takova rastoqnie ne ni deli za parvi pat,az se 4uvstvam gadno,mnogo mi e prazno bez nego,no si misli za polojitelnite ne6ta,kogato se varne,kak 6te ste pak zaedno i gore glavata,kolkoto i da e tejko se prejiviava,a ti ako naistina go obi4a6 6te si go 4aka6.

Повече от фен
    Ми ще го чакаш,щом го обичаш.Ако си УБЕДЕНА,че той е истинската ти любов и си заслужава да изгубиш всичкото това време надявайки се той да ти е верен и да те обича давай,бъди с него-Но ще те предупредя,че в тази ситуация ще те боли 300 пъти повече ако той направи нещо най-малкото защото ти си го чакала,прахосвала си толкова време само мислейки за него и в същото време той си е бил с друга,имал си е чувства към него...Не знам колко е сериозен.Ако е и можеш да му имаш доверие бъди с него-това са 9 месеца,не е малко,но и не е цял живот.Чувствата и на двамата обаче трябвя да са адски сериозни за да можете да преминете през това!

avtorkata
    Guest
    osaznax,4e na tozi svqt nqma ve4na lubov i vsi4ko se promeni.razdelixme se zaradi maika mu,az osaznax 4e sam vlubena v jenen maj,koito sa6to me obi4a.ne mojem da sme zaedno,no se obi4ame.edin den,kogato adat v koito se namiram sega 6te svar6i i togava 6te moga da sam s 4oveka,koito obi4am.trqbva da zaxvarlq trite godini na vqtara i da prodalja da si jiveq jivota po mnogo po-razli4en na4in i sam sigurna,4e 6te sam po-6tasliva otkolkoto do sega,6te si navaksam vsi4ko propusnato,zaklevam se....

Град
    Варна
    еми миличка тва е супер гадно....и моя заминава за франция обаче...и аз незнам ко ще прая без него, и на мене ми каза, че ако го обичам ще го чакам.... но на мене ми е мн трудно когато не се видим 1 ден а пък за 3 или 6 месеца нз ко ще правя....но хората си имат мечти и цели в живота, които да реализираш тук в България е мн трудно. аз неразбрах защо приятеля ти заминава, но ако го обичаш го чакай и не го изпускай! трудностите са за да направят победата по-сладка!!! успех
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тъкмо мислех да напиша,че раздялата в крайна сметка не е лошо нещо и прочетох предпоследния пост.Абе деца намерете си друго занимение.Аз се разревах,четейки темата,защото си спомних как моя замина в казармата,как не се виждахме по 2 месеца,как бях започнала да забравям смеха и лицето му,а то било шега.не си играйте с чувствата на хората!

avtorkata
    Guest
    ne se 6eguvam.dalgo e za obqsnenie i az sam vinovna za razdqlata,no se slu4i.gadno mi e,no tazi negova revnost i tova,4e me spira6e ot vsi4ko me nakara da mu izneverq i da osaznaq 4e sam vlubena v jenen maj.edin den 6te se nameri 4ovek za men s kogoto 6te moga da sam i s koito 6te se obi4ame istinski!vqrvqm v tova,nadejdata umira posledna,nali?

Оххх деца, деца, и вашата не е лесна. До вчера умираше за него, днес вече обичаш друг. Айде ме убеди, че си обичла истински. Ако беше тка нямаше да се разделите така лесно, само защото е далеч. Не казваш от какво те е спрял, но не вярвам да го е направил, за да ти навреди. Следващия път, моля те ,не казвай, че си лудо влюбена и не можеш да живееш без него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Оххх деца, деца, и вашата не е лесна. До вчера умираше за него, днес вече обичаш друг. Айде ме убеди, че си обичла истински. Ако беше тка нямаше да се разделите така лесно, само защото е далеч. Не казваш от какво те е спрял, но не вярвам да го е направил, за да ти навреди. Следващия път, моля те ,не казвай, че си лудо влюбена и не можеш да живееш без него.
    Абсолютно Тя ако си мисли,че знае какво е любов

Град
    Варна
    ох аз скоро ще се откажа да пиша тука....не е истина просто кви хора има! и как тъй го забрай? божееее.....no comment!!!!
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Раздялата за любовта е като вятъра за огъня-ако е силна я разгаря повече,а ако е слаба я угася!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си